Šta je novo?

Kad ce Unreal2?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ima li nesto o tome?

borab je napisao(la):
Ima li nesto o tome?

Prvo je bilo kao maj-jun, a sada da ce i mozda kasnije (septembar). Ko bi ga znao. Verovano hoce da je odrade da bude bas Dooobro.

Neko je ovde na forumu postavio da ce izaci na Bozic 2002.:(

Ma posle onih 64k demoa niko ne može da me ubedi da hardversku zahtevnost ne podižu namerno ili da znaju da programiraju. Jeste li videli vi hardversku zahevnost novog enginea? Ispada da neće moći da se igra ni na GF2 Ultra karicama. :mad:

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ma icice ta igra samo tako na GF2Ti ... pa cak i na MX-u. Nicu oni bas toliko blesavi da imaju samo 10% igraca :D

Ma i ja tako mislim, gde da bude bas tooooliko zahtevna.

magick je napisao(la):
Ma posle onih 64k demoa niko ne može da me ubedi da hardversku zahtevnost ne podižu namerno ili da znaju da programiraju. Jeste li videli vi hardversku zahevnost novog enginea? Ispada da neće moći da se igra ni na GF2 Ultra karicama. :mad:

Na karicama sigurno nece moci da se igra, ali ce mozda moci na GF2 Ultra karticama. :D

:wave;

MAD_MUzzY je napisao(la):
Em... ajde okaci to negde da mozemo svi da skinemo.
Nisam trenutno kući i verovatno ću tek sutra stići da vam "aploudujem". Kol'ka ono beše maksimalnia veličina fajla koji forum 'oće da prihvati? Je l' će moći 64K?

BTW: Ovo je već bilo na forumu, tj meni ga je neko poslao. Sramota ali se stvarno ne sećam ko je to bio. :0

notax je napisao(la):
Na karicama sigurno nece moci da se igra, ali ce mozda moci na GF2 Ultra karticama. :D

:wave;
Ma ja to tako od milošte zovem sve grafičke adaptere koji korist Nevidijin čip. :D

Nazad
Vrh Dno