Ma sta je ovo, risen il witcherIsto ko fajt sa strigom u witcheru kecu..
A intro ili štaveć je sramotna kopija uvoda u Vičer kec (inače jedan od najvidea ikad)...
Ja sam krenuo Gothic 3 ispocetka sa poslednjim community patchom. Besmrtna igra.
Nijedan kvest nece ostati neresen, nijedan kovceg neotvoren.
Taman da ga zavrsim do Risen 3.
Cekaj cekaj, Enhanced edition ima samo za Forsaken gods, koja je neka vrsta standalone ekspanzije.
Probacu.To je djubre. Gothic 3 + Community patch probaj.
Ma sa tim ai na hard je dosta teško.
Ako se dobro sećam luk je dobra opcija.
Gradove nemoj ni da oslobađaš dok ne rešiš kvestove u svim gradovima jer kad oslobodiš 3 grada postaješ persona non grata u celoj Mirtani
Ne žalost igra je toliko velika da je nikad nisam prešao. Još čuvam save iz 2008. Sa pređenom Mirtanom (bez oslobađanja) i severom...
da luk je skoro kao i crossbow osim sto je daleko brzi....njega koristim i mac pa povuci potegni...ali opet ima nekog smeka, cenim da cu da pukenem za advanced lockpick skill jer vec nailazim na prilican broj chestova koje ne mogu da otvorim a kapiram da bi to mogao da bude solidan izvor golda pored questova i branja cveca to bi bilo to....magic skill nemam uopste samo scrolove i verovatno tu necu razvijati nista jer koliko je sve skupo cenim da ce mi se najvise ispaltiti da sasipam u jednom pravcu poene i budzenje a to ce definitivno biti strenght i sword pravac...dakle tenkic uz taj bow do nekog nivoa jer ne moze samo sa macem da se igra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari