Ogi. je napisao(la):To je ponuda mog kablovskog operatera. Ima varijanta 64Kbps FLAT ali mi je to nesto mnogo sporo. Najvaznije mi je u principu da ne moram da koristim telefon i da mi se BRZO skidaju fajlovi (dakle, ako sada skidam 5kb/sec sa 64KBps bih mogao jedno 7kb/sec sto je bas mala promena). I da, ta FLAT varijanta kosta 1500 din. mesecno.
TEX707 je napisao(la):Ove cene koje sam procitao mi zvuce kao ponuda RVKDS-a (Radijus Vektor). Ko razmislja o njihovim ponudama, mislim da je najbolja 64 kbps flat. Treba samo malo discipline i ne raditi konstantan download i upload od 7-17h. Inace, veza i OK, cak sve bolja (barem kod mene).
Missim...Ogi. je napisao(la):Tex, to jeste Radijus Vektor. Oni su mi uveli kablovsku televiziju. Meni licno su odvratna firma. Bukvalno mi se gade. Ali, jedino oni nude tu mogucnost. Zato u 064 FLAT ne moze da se skida izmedju 7h i 17h - tacno je da tako pise - u stvari, pise da moze samo "lite" internet, surfovanje, irc, mail itd. Inace, od 7-17 retko kada skidam, tada se trudim i da ne budem na net-u, osim da eventualno dodjem na forum.
mitrowsky je napisao(la):o mom iskustvu PTT KDS ima sasvim korektnu cenu. 256Kb/s za 2000 din. Pa to je sasvim pristupacno, da ne kazem jeftino... Ja sam ipak uzeo 64KB/s za dvostruko manju kintu jer mi...
Sad je 128k flat 1500din.. :banana:gx-x je napisao(la):kakve veze imaju cene PTT-a sa SBB-om (ciji im net uvodi Vector Radijus) ? u SBB-u je 64k flat 1500din...Ogijev kablovski operater je SBB, a ne KDS...
petkods je napisao(la):Zanima me da li neko ima radijus flat 64 i kakva su iskustva sa ovim, kako ga nazivaju, "dzentlmenskim sporazumom"? :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari