http://www3.ptt.yu/o_nama/cenovnik_kab.htmmagick je napisao(la):Otkud to da svi hvalite PTT, jel moguće da su oni mnogo povoljniji od ostalih? Ja sam viđao ponude mnogih drugih kablovskih sistema i sve se svodi na neko dranje po megabajtima protoka, tipa osnovni paket od 200MB je 1300 din, a 1.2GB je 4300 din i tome slično. Svako prekoračenje je tek dranje...
Može li neko reči kakve su cene kod PTT-a pošto ja imam priliku da ga uvedem?
Vama sa PTT kablovskim netom treba zabraniti da dolazite na forum i sirite te price, samo razdrazljujete masu, posebno nas I-KOMicare :mrgreen:marko1101 je napisao(la):i ja svima preporucujem KDS PTT imali su par problema , ali su sredili
i mogu reci da su po mom misljenju najbolji i najpovoljniji provajder u SERBIJI !!!
pozdrav,
marko
p.s. 256kbits rula 🙂
Roy Jones Jr. je napisao(la):...
Vama sa PTT kablovskim netom treba zabraniti da dolazite na forum i sirite te price, samo razdrazljujete masu, posebno nas I-KOMicare :mrgreen:
Tako da sam downloadovao SP4 za W2k od 132MB za 5 sati i 6 minuta
sa prosecnom brzinom od 7.20kB
Jedina zamerka je sto ne isporucuju prikljucak za koaksijalni kabl ali sam i tu imao srece jer sam imao par komada.
Inace stvarno ziveo PTT KDS!!!
Mos Def je napisao(la):Tako da sam downloadovao SP4 za W2k od 132MB za 5 sati i 6 minuta
Jedina zamerka je sto ne isporucuju prikljucak za koaksijalni kabl ali sam i tu imao srece jer sam imao par komada.
Pa covece o cemu ti pricas?!?! Kako ti je ovo gore opisano drugacije od modemske konekcije? Bacio si kintu za dz. mogao si za te pare da platis flat za modem + impulse, i da ti dosta ostane. Meni nije jasno kako vi ljudi mozete da finansirate te polu-firme koje vam uvaljuju "broadband" od 7.20kb/s. Sto bi se oni cimali da nabavljaju vece linkove, pa onda prosirivali rez. ponudu kao svuda sa 2Mb/s, kada mogu ovako nesto da uvaljuju za te pare....
strasno
veeeeljaseee! (D)HOBSTER[SiD] je napisao(la):Jovsheee cheers
Pakuj se pa da se selimo "pravac dno" :rtfm:
Jedine naziruche opcije su dakle 2050ta ili zavezljaj i pravac toshino bunarche(ili ti dno) 😀
Cenim da ces me obavestiti kad se spaqjes.. type;
Bahati [SiD] je napisao(la):...
veeeeljaseee! (D)
ima da te banuje neko sto mu ocrnjujes kraj. mada moram da priznam da se osecam prevareno kad periferci imaju bolje uslove od mene. 😀 😉
enivej, imam informaciju da se sbb u oktobru vezuje na telekom, tako da cemo imati iste ili slicne uslove. u prevodu - ne idemo iz kruga dvojke! 😀
ma suck my balls, mili vljshe. 😀HOBSTER[SiD] je napisao(la):Son of a stb :hump: (ili ti informacija iz prve rooke nije mu strana ) 😀
Mos Def je napisao(la):Tako da sam downloadovao SP4 za W2k od 132MB za 5 sati i 6 minuta
Pa covece o cemu ti pricas?!?! Kako ti je ovo gore opisano drugacije od modemske konekcije? Bacio si kintu za dz. mogao si za te pare da platis flat za modem + impulse, i da ti dosta ostane. Meni nije jasno kako vi ljudi mozete da finansirate te polu-firme koje vam uvaljuju "broadband" od 7.20kb/s. Sto bi se oni cimali da nabavljaju vece linkove, pa onda prosirivali rez. ponudu kao svuda sa 2Mb/s, kada mogu ovako nesto da uvaljuju za te pare....
strasno
Bahati [SiD] je napisao(la):...
ma suck my balls, mili vljshe. 😀
pis'o sam mail gajicu i to mi kaz'o. al' je rekao da ce biti 64 i 128, ne pominje 256. to uostalom i nije tako bitno... O🙂
ps. dala mi tvoja zena sinoc besplatno... ...da igram cs! 😀 pozdravi je i zahvali jos jedraed.
pps. odo sad na kop, cucemo se u nedelju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari