Da nije u pitanju kablovski internet???DamjanMX je napisao(la):A o cemu je rec?
Pa meni lik iz PECa rekao da su YUBC prvo i odradili. Javi im se i pitaj, nije daleko, mozda se iscimaju ako vec nisu krenuli.Sauron je napisao(la):E a blok 30?(tamo kod YUBC-trznog centra)
Zna li se kakva je situacija ovde?
http://kablnet.memodata.netAmon_Ra je napisao(la):Alo bre pojasnite o cemu se radi.
'ocu i ja taj net?!![]()
Marko37 je napisao(la):E da jos jedna vazna stvar. Mnogo firmi je sada krenulo sa postavljanjem KDS po celom Beogradu. Neki od njih nude i pristup netu, dok je drugima samo u najavi. PROVERITE DA LI NET NUDE ODMAH ILI SAMO U NAJAVI!
Neke firme (npr. Radijus Vektor) to najavljuju vec vise od godinu dana. Cisto sumnjam da ce to ikada i uraditi.
Druga stvar je da malo firmi ima dozvolu (za postavljanje KDS). Za ovo sam prilicno siguran, tako da vas ne iznenadi ako neka prestane sa radom.
Pa sta mislis da li postavljaju opticke kabloveAmon_Ra je napisao(la):Kazu:"Za 20 korisnika zajednička brzina je 64kbps."
Da nije ovo premalo za kablovski net, a?
silverglider je napisao(la):U tom tvom delu grada, kume, dobro da ste i struju dobili![]()
Jel to ona sto su je Prle i Tihi digli u vazduh?Obilni je napisao(la):Da ne pominjem omiljenu mi tel. centralu koju su nam jos Nemci ranih 40-tih proslog veka instalirali...
Samo da znas da ja zivim u "najurbanijoj" opstini u drzavi, pa ponekad nemam ni obican telefon.LOWRENCE je napisao(la):telekom FX
Jebote, ovde se prica o kablovskom netu a ja jos nemam ni provajdera u gradu i ladno placam 40 dinara za sat telefona... Mamicu im ja malo 40 puta...
LOWRENCE je napisao(la):Ma imam ja i novi telefon i novu centralu i super vezu i sve... Ali zato to placam kao da pricam sa Marsom... Ponekad se pitam da li je mozda jeftinije da mozda zovem Madjarsku za net![]()
**************... Danas sam dobio 3300 dinara za telefon... za 85 sati neta... Pa ti vidi, to je manje od 3 sata dnevno... Dakle, Sezamu sam dao 300 dinara a njima 3300 ...*************
Vocko je napisao(la):Pa kolko sam ja shvatio niko nema dozvolu posto nije zakon o tome jos uveden, ali ajde to manje-vise. Kod nas su bile 2 firme jedna KDS "Bezanija" (ili tako nesto) i jos neka, ali obe imaju kablovski "u najavi" zato se ja raspitujem. Upoznao sam nekog burzuja u bloku 70 koji hoce da uzme taj kablovski za sebe, pa je spreman da plati i ostalih 19 korisnika da bi on mogao da uzme !?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari