Ja sam ovaj svoj uzimao u Kanibalu u maloj piramidi u bloku 44, a bilo je i raznih drugih koji su koštali, ako se dobro sećam, do 100din/momnik je napisao(la):A gde ima da se uzmu ti kvalitetniji kablovi i kolika je cena?
U osnovi nema priključke, ali pošto oni prodaju i konektore, mogu da ti ih i nameste (naravno ako ih imaju - bnc i bananice imaju sigurno, za svhs nisam siguran).ZoNi je napisao(la):jddipqd, kad se tamo uzme taj kabl, jel' on vec ima potrebne prikljucke ili ih treba naknadno dodavati? ako TV ima SVHS, jel' bolje tu prikaciti?
Nikad se nisam iscimao da im uzmem telefon jer su mi relativno blizu pa sam uvek odlazio lično kad mi je nešto trebaloZoNi je napisao(la):ok... a moze li njihov telefon na PM? nemam sad vremena da odem do njih...
mala ispravka - u pitanju je s-video standard, svhs je drugo (poboljsani vhs).MichaelZ je napisao(la):Bolje je prikaciti na SVHS ako i kartica ima isti izlaz .
SVHS ima odvojene signale za informacije o osvetljenju i boji , za razliku od kompozitnog koji ima samo signal i masu ...
MichaelZ je napisao(la):Bolje je prikaciti na SVHS ako i kartica ima isti izlaz .
SVHS ima odvojene signale za informacije o osvetljenju i boji , za razliku od kompozitnog koji ima samo signal i masu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari