Šta je novo?

JVC televizori

Koliko para toliko i muzike.

Ništa specijalno u današnje vreme skroz prosečan tv samo za 4K rezoluciju (da bi maksimalno došla do izražaja) treba tv od najmanje 55" dijagonale za ove manje veličine nećeš primetiti razliku u HD ili UHD (4K) prikazu.

O podršci zvuka za UHD da ne govorim jednostavno ne postoji.
Dva zvučnika po 10W (pitanje da li je i to realna snaga) snage su slabašan stereo zvuk.

Kao što rekoh koliko para toliko i muzike.

Neko iskustvo sa ovim brendom televizora? Nije mi potrebno nista specijalno od tv ali ne bih da nakon 6 mes ode u reciklazu.

Garancija je sveto pismo ovde kako ne. Iskustvo da traje bar 3-4 god.

Tokom cijele godine u svakom momentu na neki brend imaš 5 godina garancije, tako da gledaj ko trenutno daje 5 godina kad ti je već garancija najbitnija.

Ovo je neki kinez/turčin sa znakom JVC i to je to.
u pitanju je turski proizvođač, čuveni Vestel (štancuje VOX i Toshiba-u, ako se ne varam)

Proizvodi na ovom sajtu proizvode, distribuiraju, servisiraju i garantuju VESTEL A.S. pod licencom brenda od strane JVC KENWOOD korporacije. © Copiright 2018 VESTEL A.S. Sva prava zadržana.

gledao sam ih izlozene, slika deluje skroz ok cak mozda i najbolje od niskobudzetnih tva jedino sto u tehnickim specifikacijama pise da je tv 50hz pa ko hoce tv i za igre ne znam koliko je pametno

Nazad
Vrh Dno