Šta je novo?

Jubilarni TT Level 10

teletabis

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2004
Poena
649
U svrhu proslave desetogodišnjice postojanja ThermalTake je na CeBit-u pokazao Level 10 kućište koje će, prema informacijama iz TT-a, biti pušteno u prodaju u junu tj na Computex sajmu... i to u ograničenoj količini.

TT_Level10_Side.JPG

TT_Level_10_front.JPG

Interesantan i originalan dizajn je mnogima zapao za oči, ali će se za neke detaljnije informacije morati sačekati još par meseci jer i na sajtu Thermaltake-a medju novostima sa CeBit-a se nigde ne spominje Level 10 već se akcenat stavlja na 3 middle tower (Element S, Xpressar RCS100 i Spedo LCS) i 3 HTPC kućišta (DH202, SD100 i SD200)

Nemogu da se načudim...

Interesantno je to sto svaki deo ima svoju komoru. Eh, trebali su i providnu/e da stave :D
Ovo je verovatno jos jedno ..hm..kuciste, tipa ljubav na prvi pogled ili ne bi ga u kucu uneo ..

Ma napraviće oni specijalni prozirni modul za WD Raptor :)

Biće vrelih hardova:-devil-:

Tačno, kako li su osmislili hlađenje komponenti?

Posmatram ove slike i razmisljam se, kako se pakuje hardver u ovo, ako postoji samo desna "stranica"...vidim 2 otvora za ventise, a hdd-ovi se verovatno hlade preko rebara pasivno uz duz vertikale kucista. Kakav li mu je zadnji deo :D

edit : evo jos 2 slicice

edit 2 : na prvoj slici na stolu stoji znak "bez slikanja" , vidim poslusali su :p

Prilozi

• thermaltake-level-10-1-big.jpg
    thermaltake-level-10-1-big.jpg
    91.7 KB · Pregleda: 172
  • thermaltake-level-10-3-big.jpg
    thermaltake-level-10-3-big.jpg
    66.5 KB · Pregleda: 179
Poslednja izmena:
WOOOOOUUUWWW :happy: :Klanjanje

Svaka čast, kakav trip. Ovo podseća na nove automobilske motore sa onim plastičnim poklopcem preko.

Eh ta moderna umetnost! :S:

Jedino sto mogu da priznam jeste da je apsolutno originalno, ali ja ovo u kucu ne bih unosio...:p

Odvratno.
Kakva crna umetnost? :)

...a ja mislio da je moj Kandalf ruzan ko smrt...

Meni je bas extra,za promenu nesto novo...:type:

Gledam ga i moram da priznam da mi se svidja ima neki "industrial look" koji me privlaci.

Ovo su stavili u nadi da će što manje ljudi videti koliko ružno i glupo kućište su napravili:
ttlevel10side.jpg

Dobro je što prašina nema gde da se zavuče :d

Žešće bi bilo da je od klavir plastike kao npr. ovo što su imali na umu pa odustali.

Prilozi

• bmw-pccase.jpg
    bmw-pccase.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 184
Sta znam, nije jos finalni produkt, ali meni se ovako na prvu ruku svidja, neobicno je. Kao iz filma alien.

odvratno je kuciste,bilo bi 20 puta bolje da ima taj piano black look

TThe BMW Group Designworks USA tried its hands on a PC case for Thermaltake. The Thermaltake Level 10 PC Case concept has been previewed at the CeBIT 2009.
The Thermaltake Level 10 PC Case is rather unique as it features a separate compartment for each major component. There is no word yet if this design has any advantages in terms of cooling and noise reduction. It looks dramatic that is for sure. The Thermaltake Level 10 PC Case will be launched at the Computex 2009 in June. The price is said to be around $600.

Galerija

Poslednja izmena od urednika:
Zanimljiv koncept, ali ima neki industrijsko-ružni izgled. Kao da je ispalo iz sci-fi filmova 80-ih. Baš me interesuje kako su odradili kabliranje ili ti kuda se provlače kablovi.

Dobro, ima još da se radi na tome, ko zna na šta će ličiti finalna verzija koja će ići u prodaju. Do Computexa ima još 3 meseca, a do početka prodaje verovatno još toliko nakon njega :)

Inače, ni meni se ne dopada previše ova forma. Ne kažem da je loša, ali da sam voljan da dam toliko para na kućište verovatno ih ne bi dao na ovo.

Ekstra dizajn, problem je samo sto mora da stoji na stolu (a ne ispod) da bi se videlo.

U svakom slucaju +1 za inovativnost,sam dizajn mi je prilicno zanimljiv,moram recji da nekako isptripovano lepo izgleda,mada ga nikada ne bih kupio,i kao sto rece gx-x ovo ne moze lepo da se uklopi bilo gde

jel se ovi drogiraju? :trust:

...

meni takodje, bas mi odgovara ovaj industrijski dizajn ili SF iz 80-ih.

....

Moze da prodje ,ako je u pitanju neka moderna skulptura, inace je glupost kao kockasta lopta. Izgleda ko neka "budza" iz trafo-stanice. Ko ce ovde da napravi protok vazduha??

Vrh Dno