Šta je novo?

Jubilarni TT Level 10

Moze da prodje ,ako je u pitanju neka moderna skulptura, inace je glupost kao kockasta lopta. Izgleda ko neka "budza" iz trafo-stanice. Ko ce ovde da napravi protok vazduha??

Kockasta lopta, sto mu to dodje :d ? Protok ima i zasebne komore su samo + ..a nije ni moderna skulptura vec kuciste.

Pogledaj neki review, imas dosta toga i na YT, npr:

[youtube]ngVllWoRBug[/youtube]

[youtube]_P6uzRWVPp0[/youtube]

Poslednja izmena:
bacanje para... tj funti...

Zanimljivo, i ima mogucnosti za ozbiljan modding.

Zanimljvo mi je i nesvakidasnje. Verovatno bih razmislio o kupovini da nije toliko skupo.

Jako zanimljiv koncept pre svega. Pohvala za ljude iz TT-a sto pokusavaju da naprave nesto sto nije klasicna kutija za cipele.
Medjutim, mnogo je to kinte za takvo kuciste ali pokazuje dosta potencijala za modovanje.

slazem se sa kutijom da new TT nije kutija.... ali to nije za trziste poput Srbije .....a i shire .... uostalom teletabos je zapoceo a ne razumem sta je hteo da komentarisemo nesto sto smo samo videli....... tj sliku valjda......

Najbolji mod je da stavis random kartonsku kutiju preko njega ... lepse bi izgledalo.
Mada moze i kesa neka veca ...:d

Haha good one :)

Dobro bre ljudi ne mora svako kuciste da ima oblik kvadra, 10 mesta za ventilatore i sve ono sto je zajednicko za sva kucista. Nije lose eksperimentisati malo, kako bi inace doslo do nekog proboja i inovacija?

Da li je lepo? Pa i nije. Da li je ideja dobra? Meni jeste, ima potencijala. Imajte u vidu da nisu svi picajzle kao mi koji krijemo svaki kabl, brinemo o tome da li ventilatori zuje na 8 ili 88db... Da li bih ga kupio? Bih jer sumnjam da bi me moglo iznervirati vise od Cosmosa S :D :D :d

Po mom misljenju i ukusu ovo je preskupo i ruzno kuciste, a pomalo i nefunkcionalno (da su predvideli komoru za vodeno hladjenje pa i nekako). Mogli su malo da ga izbuse radi boljeg protoka vazduha ako ce se vec koristiti za jak sisetm, za neke slabasne delove se stvarno ne isplati. Kuciste je ogromno a opet mi izgleda sve nekako zbijeno. Sve u svemu zacin C.

Pokusao sam da pogledam ovaj drugi video i smorio se na pola... Jel ja tripujem ili je ovom tipu svaka druga rec "basically"?

Inace, kuciste je onako, nije losa ideja ali bi dizajn mogao da bude malo bolji. Ne bih imao nista protiv da mi ga neko pokloni... :)

Jos jedna fancy stvarcica. Sta bi tu jos moglo da se moduje?? Osim da se lepe slicice po njemu :p
Mada, ukusi su razliciti. Rece djavo i sede u koprive.

Vrh Dno