Šta je novo?

Jotel

• Začetnik teme Začetnik teme serdaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*** ja u moje selo nemam normalnu alternativu - Jotel optika i Supernova na Exe Net infrastrukturi koju nisu pipnuli otkako je Exe prodat.
Optika je kod mene odlična, uvek u gornjim granicama paketa, bez prekida, ONT (takav kakav je) radi, ja zadovoljna za ovih godinu i po koliko nisam na smrdljivom mts-ovom VDSL-u, progledala sam. A mts se nije udostojio ni da mi ponudi prelazak na postojeću optiku dok im nisam došla na vrata sa spakovanom opremom, tad je moglo sve, ali kasno. Kod njih se, ako ne moram, ne vraćam ni džabe da mi daju.

Činjenica je da je Jotelova kablovska krš i da su svi ostali svetlosnim godinama ispred njih, ali (opet ponavljam - meni) TV ne služi ničemu, plus imam odakle da se "ogrebem" i za Iris/Move, i za EON, i za razne streaming servise tako da taj nedostatak ne registrujem. Kompenzuje ga i više nego korektna cena za to što (ne) daju. Sa tehničkom podrškom nisam imala problema, preko 20 godina imam i Jotelov HFC u kući i uvek su dolazili relativno brzo kad je bilo potrebe - a realno nije, prekidi su na nivou statističke greške, opet za razliku od mts-a gde sam minimum jednom godišnje penjala radnike na banderu, uvek uz gunđanje i uvek uz minimum 3-4 poziva i izlaska na teren.

Stoji im i ocena 2 na guglu, imaju milion mana, ali budimo malo realniji, ja im nisam dala ocenu na guglu a relativno sam zadovoljna, mnogo više ljudi dolazi da da negativnu nego pozitivnu, uvek bilo uvek će da bude. To bi i trebalo da ih motiviše da se malo poprave
da mi se ne javi Wizard74 ponovo - /s

Tako da ne bih baš da otpišemo Jotel na nivou grada ako je ikako moguće, nije loša kakva-takva konkurencija. A i iz ličnog ugla - neću bre u MTS, nek se tornjaju u tri lepe pi... m...

Direktor Telekoma Lučić optužio je vlasnika Jotela za lažiranje broja korisnika naplatom putem inkasanata radi plaćanja manjeg poreza i naknada za distribuciju kablovskim kanalima u gostovanju na Prvoj pre neki dan i pozvao državu i lokalne samouprave da ispitaju rad tog operatera i naplate poreze naglasivši da neće da trpi bez odgovora njegova česta gostovanja u medijima u kojima optužuje Telekom i lažno predstavlja situaciju svoje firme.

Ima ovde snimak. Taj deo je negde od 13. minuta nadalje.

Jao kad vidim ovu s***u želudac mi se preokrene, direktor kompanije koji ne ume da sklopi prostoproširenu rečenicu 😂...

To za inkansante je u pravu, tako smo i mi imali dugovanja jer ko zna šta su oni radili sa tim parama, i samo sam im preko kol centra naglasio da mi od tada šalju račune poštom i sve bilo okej. Ali sve optužbe direktora Jotela su daleko opravdane, ali sumnjam da oni mali mogu nešto protiv ovog kartela...

I treba sve da ima iseku, kad sam imao problema oko raskid ugovora svi su bili na njihovu stranu cak i ratel nije prihvatio ugovor nego njihove reci. Sve da im ukinu.

Ne gledas siru sliku, to sto si imao problem je tvoja stvar, i ja sad cekam istek ugovora da ih menjam (to je moj problem), ali ako se jotel ugasi onda je jedna konkurencija manje sto nama svima zajedno ne odgovara jer se time stvara veci monopol. Na primer, ja sam koristio mts-ov net od 2009-te do pre 4 godine a razlog zasto sam raskinuo saradnju sa njima je nefer ponuda i visoke cene, tjs ja kao dugogodisnji klijent koji uredno i redovno namiruje racune nemam nikakve pogodnosti za razliku od novog klijenta, a pride me je tad pogodilo to sto se na sve strane hvalili optickim netom sa visestruko vecom brzinom po istoj ceni kao adsl samo sto *** to je tad vazilo samo za bg i to usmeno receno jer nigde nije pisalo.

Uu al su kredibilni izvori- prvi su "oprostite nam našu ružnu prošlost", a drugi je "one man show"

U prigradskim mestima/selima po Nišu jesu bili inkasanti, mozda su i sada, iako je bilo slucajeva da su muvali sa uplatama.

Da ima neke razlike u samoj infrastrukturi koju poseduju u gradu, ima, a zašto je to tako samo oni znaju. Npr. iako je infrastruktura na Bubnju starija od one u Komrenu, šljaka besprekorno što dok je bio coax kao i sada sa optikom. Ne pamtim da sam ikada imao bilo kakvih problema ili dužih prekida. Znali smo da se skupimo sa 4 kompa i pikamo online. Ping smešan, oprema uvek nova. A za te novce jedino je stari Exe bio bolji.
Nikad nisu muvali sa cenama, uredno smo obaveštavani o poskupljenjima koja su bila minimalna i ne česta.
I šta god da bude sa njima, uvek ću im biti zahvalan na pruženoj usluzi i odnosu cena/kvalitet.

Ne gledam niti cu da gledam siru sliku, kad su mogli da me psuju i da se deru na telefonu i u poslovici, onda necu gledati siru sliku, a za cenu da ne govorim 3x za god dana je bila povecana, da nije bilo vansudsko ne bi nikad prihvatili nista. Bolje da cutim

Evo vam "sira slika"
Jotel radnici licno demontirali kablove sa bandera i nisu davali raskid ugovora

Ratel nije nadlezan,ceka se mesecima,tek posto Trzisni inspektor licno dosao u inspekcijski nadzor raskinut ugovor

Nikad nisam dobio racun ,"coll centar" jedna baba koja kad su prekidi iskljuci telefon

Ljudi, ne branim ja njih, i ja sam nezadovoljan, samo sam izneo cinjenicu..

Evo ih lešinari iz Supernove danas kod mene po ulici, sve će daju samo da se pređe kod njih.
Nisam ni saslušala ponudu, provela se promoterka otprilike ko predizborni anketari SNS-a, maltene sam joj zalupila vrata u facu.
Do avgusta sam pod ugovorom, a Jotel je trenutno na Bubnju stabilan dok ih ponovo negde ne otkače sa bandere 😈

Nazad
Vrh Dno