Šta je novo?

Jotel

Ne znam gde si gledao ali pogledaj malo bolje, evo i ja sam sad pogledao: OIK2-2.395, a kod supernove Super par start MOVE - 2.999 i Super par plus MOVE 3.399, znaci od 600 - 1.100 razlike u korist jotela. Ako ti razlika u pretplati nije problem onda je izbor supernova jer imaju bogatiju ponudu. Ali kod jotela mozes da nakacis veci broj TV-a jer ti ne treba dodatak za tv koji se dodatno naplacuje. Sve ima svooje prednosti i mane, zato i cena toliko varira.
Vi'š to da su podigli cenu nisam znao. Eto, da ih još malo opanjkavam - kad sam otišao da tražim uvođenje optike iskopali su mi neki grdan dug i za TV i za net (tad bilo dvojeno, na dva računa). Ispalo je da su menjali (povećavali) cene nekoliko puta a da meni njihov inkasant nije donosio račune i ja nisam bio ni obavešten o promeni (uvećanju) cena i nastavio da plaćam po poslednjoj poznatoj ceni. Plaćam online, nisam stalno u Nišu.
U stanu imamo jedan TV, nemam potrebe za više.
Kad prođe leto videću šta se nudi.
Dobra stvar je što kao nov korisnik kod većine provajdera mogu da dobijem 3-6-200 meseci po 1 dinar.

Kod exe neta odnosno supernove takođe možeš koliko želiš TV-a. Ali samo na exe optičkoj mreži, ne i na ostalim coax mrežama supernove

Kod mene se u zadnjih 3-4 dana na tv-u pojavilo sigurno jedno 15-20 novih FTA kanala, umesto da dodaju nešto što je zaista gledano, trpaju i pune listu kanalima koje niko ne gleda i posle se hvale kako imaju preko 200 digitalnih kanala, žalosno :'D

Da li se nekome dešava zadnjih par dana na svakih pola sata-sat da pukne i net i kablovska na po par minuta? Na ONT uređaju svetli crveno kod LOS.

Kojo grad? Prijavi korisnickom centru. Kod mene nema takvih prekida na 2 razlicite lokacije

Niš je u pitanju, ne znam da li je do modema nešto ili do njih, videću ako nastavi danas do kraja dana još par puta da se dešava da prijavim

Jel se pojavile nekome nove 3 arene?

Kod mene ne, ali mislim da bi svakako javili na sajtu, stvarno bi trebalo malo da osveže ponudu kanala

Ja imam njihov opticki internet.
Za sad su odlicni i naj jeftiniji

Što se interneta tiče da i ja se slažem, sa optikom nisam imao nikakvih problema sem kad su najavljeni radovi i ovo što sam objavio juče na forumu, ali izgleda da su oni nešto sređivali, video sam njihove radnike juče malo posle no što sam napisao post, sa HFC internetom sam bogami stalno imao probleme na svake 2-3 nedelje ja i još pola naselja nismo imali internet i kablovsku po pola dana, i tako sve u krug, ali televizija im je blagi užas, i EXE NET (Supernova) ima bolju ponudu a po istoj pretplati, nema veze što su sad Supernova, ako mogu za onoliko nisku pretplatu svim svojim korisnicima da obezbede onoliki broj kanala, mogu i ovi, ali neće, njima je bitno da se hvale kako imaju pre 200 kanala, a od toga je jedno 70 FTA to jest emituju ih besplatno

Jel ide kod još nekog Balkan Trip TV umesto kanala Arena Esports?

Pozdrav,
Da li neko zna koja je sifra za Jotelov Technicolor ruter...tj. username i pass?

Koje povoljnosti daju za produzenje ugovora dugogodisnjim korisnicima? Nude mi 3 meseca gratis, a u Supernovoj agent 12 meseci. Generalno sam zadovoljan uslugom i cenom, ali ne i bezobrazlukom oko slanja racuna( ne salju), praznikom ne rade, call centar uzasan....sajt iz 91. godine...

Vidi kod njih sam 8g, posaljem im mejl na koji odgovore posle 10 dana, verovatno dok se neko ulogovao da vidi 🤣. Objasnim da ne želim da predjem kod drugog operatera i da mi ponude istu/slicnu ponudu. Odgovor: 3.meseca. Jasno je da ne mogu sa konkurencijom da se bore, ali moraju da rade na poboljsanju usluga pa i cena. Imaju sramne kanale, ne postoji premotavanje, jedino sto vredi je internet koji zaista lepo radi. Slažem se, nije sve u novcu, ali......

Pa sta mislis, da ce ti ovi odgovarati instant? ...jedino ako ti bas treba to vracanje, ali prelistaj Supernova temu i raspitaj se kod komsiluka, kako im je kod Supernove ?

Zavisi sta ti od (s)n(s)ove nude. Ako je koksijalac (bivsi kopernikus) sem boljih kanala i ogranicenje na 3 tv-a drugo nista bolje neces dobiti, pored 12 meseci gratis. Ali ako imas mogucstvo za super Exe paket (optika) u okviru (s)n(s)ove to uzmi i ne razmisljaj. Ne moze jotel sa tim da se uporedi... generalno ne moze ni sa cim ali nema veze :)

Što se optike (interneta konkretno) tiče Jotel i te kako može da se poredi sa konkurencijom, ali ni u čemu drugom ne vode prednost, ako je Supernova EXE NET (12m gratis) uzimaj definitivno, i EXE NET optika je isto vrhunska, nisam čuo da se neko žali

Jotel daje 6 m za produzenje ugovora i pretplata je niza od super nove, da exe net nije promenio vlasnika, mozda bih presao kod njih jer mislim da imaju kvalitetan internet bez prekida sto u jotelu nije slucaj

Jotel daje 6 m za produzenje ugovora i pretplata je niza od super nove, da exe net nije promenio vlasnika, mozda bih presao kod njih jer mislim da imaju kvalitetan internet bez prekida sto u jotelu nije slucaj
Postovani,

Za obnovu ugovora kod nas se dobija 3 meseca gratis perioda. Kod Supernove biste dobili 12 kao novi korisnika, ali kada Vam istekne ugovor necete vise dobijati gratis na osnovu obnove.

Odgovor kao da je pisala čistacica, pa mi objasnjava sta se dešava nakon isteka.

Ne znam gde si video da daju 6?

Pa džaba je pretplata niža kad je ponuda kanala krš, samo dodaju neke FTA kanale, zatim, krađa kanala da Total TV-a, nemanje vraćanja unazad, bolje da ne krenem da nabrajam još

Pa džaba je pretplata niža kad je ponuda kanala krš, samo dodaju neke FTA kanale, zatim, krađa kanala da Total TV-a, nemanje vraćanja unazad, bolje da ne krenem da nabrajam još
Ma oni su operater u pokusaju,namamili su odredjen broj korisnika u pocetku nizu cenu nego sto je to kod drugih operatera,ali sem te niske cene koju su sada podigli nista vise nije kod njih za pohvalu,zato ljudi moj vam je savet zaobilazite ih u sirokom luku.To su neopevane jajare.

S obzirom da ni ne gledam toliko TV meni je internet ok, kanale koji me zanimaju nađem i preko Kodija, ali si u pravu, jeste da su oni najstariji operater ali su stvarno namamili ko zna koliko korisnika, do skoro ni račune nisu slali, morao si sam da popunjavaš uplatnicu, sad stiže sve lepo u koverti (setili se da se ipak nalaze u 21. veku), ne znam analognu televiziju iskreno što i dalje imaju.
Ali polako i njih će Telekom da kupi jednog dana pomirili se mi sa tom činjenicom ili ne

Cena prihvatljiva. Ono, svi nešto daju, kad kreneš da "bežiš" od njih.

Postovani,

Za obnovu ugovora kod nas se dobija 3 meseca gratis perioda. Kod Supernove biste dobili 12 kao novi korisnika, ali kada Vam istekne ugovor necete vise dobijati gratis na osnovu obnove.

Odgovor kao da je pisala čistacica, pa mi objasnjava sta se dešava nakon isteka.

Ne znam gde si video da daju 6?
licno dobio

Nazad
Vrh Dno