Internet im je odlican, kablovska takodje, ali sto su bolji to su skuplji na zalost. Btw serviser koji mi je podesavao net mi je rekao da uskoro i oni prelaze na optiku.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
На том линку су пакети више услуга и ту наравно не нуде само интернет. На почетку постоје цене за само телефон па није немогуће да може да се узме само интернет и онда и само телефон.Na linku http://www.jotel.co.rs/index.php/opp/ koji je postovan u temi je nema. Delimično si u pravu, ali opet nije moguće uzeti uslugu internet+ telefon, već telefon samo u kombinaciji sve tri usluge. Dakle- nezakonitost!
Da li ovaj prelazak Jotela na optiku znači da oni kompletno menjaju svoju infrastrukturu, tj. da li će na svim ili bar većini svojih vodova promeniti koaksijalne kablove za optičke...?
Ako je tako, onda znači da ćemo svi dobiti stabilniji net i televiziju....
U teoriji-da. Ali u praksi teorija i praksa nisu isto. Tako da... zaključi sam.Da li ovaj prelazak Jotela na optiku znači da oni kompletno menjaju svoju infrastrukturu, tj. da li će na svim ili bar većini svojih vodova promeniti koaksijalne kablove za optičke...?
Ako je tako, onda znači da ćemo svi dobiti stabilniji net i televiziju....
gagi, 1Gbps kosta 10€ samo u Rumuniji. Realnije je da dođemo do toga da za cca 15€ imamo 100/25 nego bilo šta drugo. 1Gbit/s će još neko vreme u Srbiji biti ipak premium paket za bar 30+€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari