Dobra ponudaPretpostavljam da je to zbog konkurencije Exe Net-a ?
Ja imam još od 2009 onu Motorolu pa tp link ruter i mučim muku s njima. Net radi lepo sve, pa prekine, dok se vrati prodje 10s ili i duže. Dugi niz godina radilo sve kako treba. Mislim da postoji neki problem na relaciji modem ruter ili je do njih ali ne mogu da rešim. Čuo sam da je to do zastarele opreme tj. tog Motorola modema.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Evo, prođe i pola aprila... a od ponude optike ništa.Raspitacu se u toku dana pa javljamOvo za optiku bi trebali od Aprila.
Da u pravu si, sredio sam to. Zanima me da li se jod jotela i koliko doplacuje za pinkove kanale i nigde nisam video koliko se doplacuje za Hbo? Fox crime takodje nemam, a nisam primetio ni eurosport 1 i 2. Da li u buducnosti planiraju da ubace sport klub, prvu plus, prvu kick isl. i zasto mi fox life nije digitalan, analogni je loseg kvaliteta?Verovatno nisu uočeni tokom skeniranja. Proveri na kojim su frekvencijama, pa ih ručno dodaj na drugom uređaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari