Šta je novo?

Jotel

Vranje nema povacene brzine trenutno. Kakva je situacija u ostalim mestima?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ništa još, a i koliko vidim, cenovnik važi od 03.05.
Flat 1 je sada 790.

Jel koristi mozda neko ovaj novi ruter sto su krenuli da valjalju?
Technicolor TC7200

Ja trenutno koristim Thomson THG571 pa reko da vidim kakva su iskustva sa TC7200
Ako je bolji da uradim zamenu, a ako ne onda da ne pipam ovaj stari :D

Ja imam još od 2009 onu Motorolu pa tp link ruter i mučim muku s njima. Net radi lepo sve, pa prekine, dok se vrati prodje 10s ili i duže. Dugi niz godina radilo sve kako treba. Mislim da postoji neki problem na relaciji modem ruter ili je do njih ali ne mogu da rešim. Čuo sam da je to do zastarele opreme tj. tog Motorola modema.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dobra ponuda :) Pretpostavljam da je to zbog konkurencije Exe Net-a ?

Jel moze neko da mi da spisak kanala, posto na sajtu nisu precizirali iz nekog razloga.? Jel imaju travel?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ja imam još od 2009 onu Motorolu pa tp link ruter i mučim muku s njima. Net radi lepo sve, pa prekine, dok se vrati prodje 10s ili i duže. Dugi niz godina radilo sve kako treba. Mislim da postoji neki problem na relaciji modem ruter ili je do njih ali ne mogu da rešim. Čuo sam da je to do zastarele opreme tj. tog Motorola modema.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Reklamiraj, promeniće ti Motorolu, najverovatnije za Tecnicolor, ukoliko sad ne daju nešto još novije.

Ja imam Technicolor i mogu da kazem da sam zadovoljan. Hvata signal dosta daleko.

Kad pogledam ovaj cenovnik, čini mi se da ima osnova za raskid ugovora zbog promene cene?

Prilicno su neozbiljni, pre 6 dana sam podpisao ugovor, receno mi je da ce mi uvesti kablovsku za 2 dana, a internet za deset i nejavljaju se uopste. [emoji38]

Danas su mi prikljucili kablovsku. U jednoj sobi mi je philips smart tv, a u drugoj intex stand alone uredjaj i imam razlicite kanale. Zapravo neke kanale nemam na tvu, a neke imam na intexu i obratno, do cega je to?[emoji3]

Verovatno nisu uočeni tokom skeniranja. Proveri na kojim su frekvencijama, pa ih ručno dodaj na drugom uređaju.

Verovatno nisu uočeni tokom skeniranja. Proveri na kojim su frekvencijama, pa ih ručno dodaj na drugom uređaju.
Da u pravu si, sredio sam to. Zanima me da li se jod jotela i koliko doplacuje za pinkove kanale i nigde nisam video koliko se doplacuje za Hbo? Fox crime takodje nemam, a nisam primetio ni eurosport 1 i 2. Da li u buducnosti planiraju da ubace sport klub, prvu plus, prvu kick isl. i zasto mi fox life nije digitalan, analogni je loseg kvaliteta?

Pink paket nema a i ne treba ti. Hbo izgleda samo niš ima uz box ili katricu a fox paket postoji moras da potrazis. Od broja 100do103

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pink paket jeste krs, ali moze da se naleti na poneki dobar film, tako da nije bas da mi ne trebaju. Istini za volju vise bih voleo da imam prvu plus i kick, navikao sam na ta dva kanala kod totala. Imam fox movies i fox life, ali nemam fox crime a i nisu digitalni pa je kvalitet los, amc isto cini mi se nije digitalan. Arenama sam zadovoljan, ali bi bilo lepo da ubace makar sport klub 1, ako moze kopernikus, mogu i oni. Sto se tice Hbo bice smor ako ne mogu da ga dokupim kada pozelim. I da li jotel planira neku web platformu, nalik eon-u?
Edit: amc je dobrog kvaliteta, to sam pogresno video. I da sta je sa eurosportom, nemoguce da njih nema u ponudi. Ne bi bilo svih ovih pitanja, da im sajt nije konfuzan.[emoji43]

Poslednja izmena:
Postoji u ponudi i fox crime i naravno eurosport 1 i 2. Preskeniraj ponovo sve frekvencije da bi ih pronasao.

Na sajtu bi trebalo da postoji spisak frekvencija, bez spiska programa na svakoj.

Kako to i cene? Šta je poskupelo? Kod mojih matorih do sad je bio 30/3 990din a sad je 790din?ili sam nešto prevideo?

Sent from my S9+

Pozdrav ljudi, tek sad videh temu! Zanima me kakav je net kod ovog Jotela? Imam sattrakt i nisam bas zadovoljan. Da li je upload brzina konstantna? Kod sattrakta opada vrlo cesto... I da li je moguce imati Jotel u petrovcu koji je 20km on NS?

A ok vidim... hvala

Internet im je odlican, kablovska takodje, ali sto su bolji to su skuplji na zalost. Btw serviser koji mi je podesavao net mi je rekao da uskoro i oni prelaze na optiku.

Nazad
Vrh Dno