Šta je novo?

Jotel

HBO paket je besplatan do Oktobra ko potpise ugovor na 12 ili 24 meseci jer tada dobija njihovu karticu i do Oktobra ne placa pretplatu za HBO. Inace ovako samo crna slika i to je to koliko je gratis pracenje do Oktobra kako pise na sajtu. Kakvi lopovi ne verujem!

Posle višegodišnjeg korišćenja usluga Jotela ( kablovska i internet u Nišu ) prinuđen sam da otkažem njihove usluge. Osnovni razlog je nikad gori internet. Već više od 2 nedelje skoro svakog dana dolazi ili do potpunog prekida ili do drastičnog usporenja u trajanju od nekih 8-10 sati. Problemi uvek počinju u večernjim časovima i traju sve do jutra. U tom periodu upload brzinu prosto nije moguće izmeriti. Ukazivao sam na problem bar 7-8 puta preko korisničkog servisa, pisao mejlove, ali bez odgovora. Govorni automat potrvdi primljenu reklamaciju i tu se sve završi. Operatere (ako još uvek postoje) praktično nije bilo moguće dobiti, jer su uvek "zauzeti". Ne znam šta se u međuvremenu desilo pa je ovako naglo pao kvalitet Jotelovih usluga. Što se mene tiče s njima sam završio jednom za svagda i već sam podneo zahtev za kablovski priključak drugog operatera. Ukoliko neko sumnja u tačnost ovih informacija ili u moj identitet neka mi se obrati privatnom porukom.

Za internet ne znam, ali kablovska je očaj živi. Ubacili su skoro neke nove kanale (poput RTS HD, nekih sportskih itd) nijedan od pomenutih ne radi kako treba. Apsolutno svi seckaju, koče, slika je očajna. Nešto se ozbiljno dešava kod njih.

Desava se to da su najjeftiniji. Koliko para, toliko muzike. Ja koristim njihove usluge samo zbog interneta. Tv skoro i da ne gledam jel im je ponuda kanala ocajna. Vecina nemačkih i nekih drugih bez prevoda.
Uveliko razmisljam da predjem na drugog provajdera ali je cena ta koja igra ulogu pa sam jos kod njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

@vuky017

Pa i nisu nešto puno jeftiniji. Ako se uzme u obzir to da dobar deo dana internet uopšte i nemam - ispada da su najskuplji, jer naplaćuju uslugu koji ne pružaju.

Kod mene u vranju nemam prekida interneta

Kad pogledas sramno losu ponudu i kvalitet kablovske, internet koji ocigledno klimavo radi, nepostojanje Call Centra ( operateri su uvek zauzeti ), HBO i Cinemaxx paket koji kosta 500 za jedan i 750 dinara za dva TV uredjaja i to na ugovor od 24 meseci...za to sto se nudi i KAKO se nudi nisu oni ni mnogo jeftini.

Možda kod tebe dobar internet, ja lično imam svaki dan problem. Sigurno par puta nestaje u proseku net na nekoliko minuta u toku dana. Vranje.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

Citajucu unazad,bas se zalite na internet kolege? Jel moguce da bas toliko ne vredi prelaziti kod njih? Ono gledam imaju neke povoljne cene. :)

Ne znam koje sve mogucnosti imaš sto se tiče kablovskih operatera...nekada jača cena ne garantuje i dobar kvalitet...medjutim, ovde je definitivno tačno koliko para toliko i muzike...a Jotel orkestar je totalno raštimovan i falšira.

Primetio sam da se pojavio epg na nekim kanalima. Napredujemo [emoji23]

Moze li neko da potvrdi da su izleteli Happy, Prva i dvojka iz ponude? Trebalo bi da su isključeni danas.

Ovog trenutka radi Prva i Happy. Dvojka ne znam šta je :) Ako je B92, radi i to. Ne znam zašto bi izbacivali, kada su povećali pretplatu?

Odakle ti da su podigli pretplatu?
Koliko je sad? Kod mene u kraju je već neko vreme 990.

Od marta meseca plaćam 880. Pre toga je bilo 750.

u nisu je koliko ja znam 990 i to vec neko duze vreme! Meni internet nikad nije bio problem, uvek lepo radi, samo su tv kanali iz kablovske katastrofa, losa ponuda, los raspored kanala, oni najpopularniji nedostaju!

Verovatno pretplata zavisi i od prisustva konkurencije. Kada se Kopernikus pojavio, Jotel nekoliko meseci nije naplaćivao pretplatu, da ne bi pretplatnici otišli kod konkurencije. Sada su tu i ExeNet i SBB.

Jel zna neko koliko gratis meseci, kablovske ili interneta, u Nisu nudi SBB, koliko Kopernikus a koliko Exe net?

Ubacili su u okviru Premium filmskog paketa kanale Brazzers i Dusk.

Koristim jotelov internet,Tomson THG571.Hocu da promenim sifru za wifi jer mi je vraceno sve po default.Kad ukucam http://192.168.0.1 ne znam koji je username i password.Moze pomoc?

Username ostavis prazno, a kao sifru kucas admin.
Doduse moj model je thomson twg870, al probaj.

Послато са GT-I8190

Poslednja izmena:
Username ostavis prazno, a kao sifru kucas admin.
Doduse moj model je thomson twg870, al probaj.

Послато са GT-I8190
Crko modem, jer pokušao sam prazno pa posle admin ali neće, rešeno bili ovi iz servis i zamenili modem. Ustvari nije crko nego zabagovao nešto, hvala svima pozz

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li neko kod Jotel-a Van Niša ima Internetn 100/7 da li to ide približno toliko?
Najviše me zanima zbog posla upload. Koliko prosečno ima prekida u toku meseca?
Ja u Jagodini sam imao situaciju da prekine na 2h nema neta, što je meni pogubno za rad.

Da li vam Jotelov internet normalno radi? Kod mene u Zaječaru poslednjih par dana je radio prilično otežano, a od sinoć (od nedelje uveče) ne radi uopšte. Trenutno na njihovom modemu mi ne svetli lampica gde pise Online. Mada juče jeste svetlela a net nije radio. Obično kad ne radi ta lampica bude neki kraći prekid koji brzo reše, ali sada traje dugo.

Proveriću sa još nekim ljudima iz komšiluka da li kod njih trenutno radi Jotelov net, da znam da li je kvar kod mene ili van. Samo moram da sačekam da se vrate sa posla.

Vranje radi

Hvala na odgovoru.

Sad lampica nekad treperi a nekad se sasvim ugasi.
Povremeno kao proradi net, provuče se neka Viber poruka ili otvori stranicu do pola, a onda opet ništa.

Ovo šaljem preko mobilnog interneta.

Prekid je bio u celom kraju (možda i u celom gradu gde ima Jotela). I fiksni telefon preko Jotela nije radio, a TV je bila OK sve vreme.
Ali problem je rešen i od pre par sati je sve u redu.

Da li su povećali negde brzinu ili čekaju prvi

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno