Šta je novo?

Jotel

Naravno, samo što je on pitao o kanalima koje Jotel emituje a tu je, nažalost, RTL jedini izbor

Haha, dobri ste :)

Zanimalo me da li prenosi neki kanal na tv-u

Naravno da znam sta je stream, i ako gledam preko neta sigurno necu da gledam SK sa onim komentatorima, nego lepo nadjem skysport i uzivam ;)

Poslednja izmena:
9a9f70c8e691c121f0a48728e29446ac.png
Jel imao neko problem sa panasonik i soni tv sto se tice ovog obavestanja?
Ja imam panasonik ali sam bez problema pratio digitalni signal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kada je Jotel počeo sa digitalnim signalom, komšija sa Panasonic plazmom nije mogao da ih gleda. Drugi komšija sa Sharp LCDom nije mogao da gleda. Treći komšija sa Sony LCDom je mogao da gleda od početka. LG i Samsunzi su radili bez problema.

Dal su pustili ove HBO i CINEMAX HD kanale?
Kod mene ih ne vidim.
Vranje je u pitanju

Nisu pustili u Paraćinu, ja proverio oko 21h

Sent from my LEX820 using Tapatalk

U Nišu ih ima na brojevima od 930 do 934, ali TV prijavljuje No CI Module.

Na sajtu im stoji obaveštenje da su povećali brzine interneta ali kod mene je i dalje sve isto i posle restarta modema.
Mada, ako je tačno ono što im piše na sajtu i nije neko povećanje. Ja sam imao brzinu 30/2 a sada vidim da je to paket 30/2.5.
Znači, povećali su upload za 0.5 Mb/s. Smešno...

Ni ja ne vidim koje brzine su povecane... :)

Isto koristim flat browse 3 tj 30/2.5. Mislim da tu nista nisu menjali

Upload je povecan

Meni je bio 30/2 sigurno, a sada je 30/2.5
Stvarno je sramota da ovako mizerno povećanje uploada-a još i reklamiraju na sajtu kao nešto spektakularno...

Šta se dešava sa HBO, je l' je dobio neko?

Vranje nema jos hbo kanale

Jel moze neko da mi kaze koje sportske kanale ima Jotel u ponudi? Hvala.

Imali su u digitali sve ARENE u HD varijanti mada im slika i nije bila bas dobra a Eurosport nikada nije ni bio u HD. Posto su po ko zna koji put promenili digitalne kanale a sve u cilju vrhunskog kvaliteta kablovske ponude i zadovoljstva korisnika - sarkazam naravno - sada im Arene nisu u HD formatu. Ali zato imas 2 kanala o konjickom sportu da gledas i uzivas, 5 kanala o lovu i ribolovu, "vrhunski" Dubai sports 3 kanal, 2 Fight kanala...ponuda kakvu niko ziv nema. Kad pomislis da nema veceg ******izma, JOTEL podigne lestvicu na novi nivo.

Konji i Dubai su verovatno na onim skupljim paketima, mi na osnovnom nismo udostojeni tog zadovoljstva :)

Kako nemate ove kanale??? Ja nisam ni na jednom paketu a ceo dan mogu da gledam konje kako preskacu prepreke i da slusam intervju sa raznoraznim dzokejima...pod hitno da zovete korisnicki servis jer bez ovoga ne znam kako ste ziveli do sada...a inace HBO HD kanali rade samo sto pustaju sve neke filmove cija se radnja desava kasno u noc pa je sve neki mrak na ekranu.

Poslednja izmena:
Kako nemate ove kanale??? Ja nisam ni na jednom paketu a ceo dan mogu da gledam konje kako preskacu prepreke i da slusam intervju sa raznoraznim dzokejima...pod hitno da zovete korisnicki servis jer bez ovoga ne znam kako ste ziveli do sada...a inace HBO HD kanali rade samo sto pustaju sve neke filmove cija se radnja desava kasno u noc pa je sve neki mrak na ekranu.

Jeste, mrak je na tim kanalima vec 2 nedelje... To je zato sto su kanali izuzetno "atraktivni" i zato sto je Jotel izuzetno profesionalan.
Inace, mrak je u HD (za one koje to, vidim, interesuje).

Arena kod Jotela nikada nije bila stvarno HD. Jedno vreme su Jotelovci veštački pravili HD od SD Arene. Slika je bila jednako katastrofalna.

Tačno.. seckala je i zvuk je bio užasan. Svojevremeno sam tražio stream kako bih gledao neke utakmice.

Ne jedno vreme nego od samog pocetka je slika skalirana da bi kao bila HD...kod mene nije seckalo niti je zvuk bio los ali je slika bila losa do bola...gledas Ligu Sampiona a teren kao da je slikan vodenim bojicama...Jotel - ljudi bez znanja, koncepcije i sistema rada.

U Paraćinu su danas pustili neke nove kanale, medju njima su i pomenuti konji i Dubai sport, mada tu je i RTS HD, slika je očajna, secka, koči i prekida dok stari kanali rade normalno. Kad malo bolje razmislim, bolje da ne ubacuju HBO, džabe ću da se nerviram zbog kvaliteta.

HBO kanale nece ni da puste, morate da se prijavite, placaju se dodatno i zato su skremblovani. Ja sam uzeo HBO paket, slika je u HD formatu i pustaju sve nove filmove i normalno GOT :)

Pa zar nije trebalo da bude besplatno?

Beaplatno je do oktombra za onog ko se prijavi. Ali izgleda samo za korisnike u nisu. Ja zvao za vranje da pitam i posle pola sata cekanja da neko podigne slusalicu gospodja kaze da nema informaciju

Poslednja izmena:
Da u Nisu su poceli, cuo sam da prvo idu Nis pa onda ostale gradove.

Nazad
Vrh Dno