Šta je novo?

Joomla instalacija pitanje

Boki37

Cenjen
Učlanjen(a)
15.12.2010
Poena
160
Imam veliki problem. Evo dva dana se zezam sa instalacijom Joomle. Na ovom mestu na slici dole zaglavi se instalacija. I ni da bekne dalje....
untitled.jpg

Da li je neko imao sličnih problema? Unapred hvala....

Ne mogu da verujem da mi se isto dešava i sa ranijim verzijama Joomle... Evo opet zablokira na istom mestu
untitled.jpg

Zar niko nema neku ideju zašto se ovo događa? Počeću da verujem da su više sile u pitanju.

Imas neki problem u relaciji sa bazom. Mislim na obe slike se vidi da je kod kreiranja/upisa u bazu zakucao. Jel mozes ti da pristupis toj MySQL bazi sa nalogom koji si upisao, kako vidim izostavio si lozinku?

Vrv je u localhostu ali bukvalno - na svojoj masini pa koristi standardno root i za password nista... Ako ti radi MySQL probaj napraviti nov nalog i dodeliti ga bazi sa svim privilegijama i onda ga upisi kada dodjes do tog dela u instalaciji...

Vrv je u localhostu ali bukvalno - na svojoj masini pa koristi standardno root i za password nista... Ako ti radi MySQL probaj napraviti nov nalog i dodeliti ga bazi sa svim privilegijama i onda ga upisi kada dodjes do tog dela u instalaciji...
Ma sve urađeno, ali jednostavno opet se zabaguje na istom mestu. Negde sam na netu našao da je neko imao sličan problem i da ga je rešio reinstalacijom operativnog sistema. Da li je moguće?

Ako si petljao nesto sa instalacijom MySql-a, tacnije ako si instalirao pa deinstalirao WAMP, pa XAMP itd, mozes da imas slicne problem. Bar sam ja imao pre par godina. Resio sam to tako sto sam sve deinstalirao, pocistio sve sa diska (sve vezano za te instalirane programe ukljucujuci I MySql), pa onda podigao zasebno MySQL, Workbench za rad u MySQL-u I WebMatrix. Od tada samo to I koristim.

Hvala OBI na pomoći i vremenu koje si posvetio. Probao sam na laptop-u i instalacija prošla bez problema. Znači do sistema je na drugom kompu. Videću da rešim problem kao i ti što si. Hvala još jednom.

Probaj, pa javi sta si uradio. Poz.

Nazad
Vrh Dno