DADE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.01.2003
- Poena
- 649
Pa otprilike 4200+ :dCalibra 4WD je napisao(la):Koliki bi PR rejting imao taj A64 na 2.7GHz?
Znaci, definitivno vredi prelaska?drfedja je napisao(la):Pa otprilike 4200+ :d
Veruj mi to je uzasno brzooo. Cini mi se prelazak sa Bartona na A64, kao prelazak svojevremeno sa K6 na 500 Mhz na Duron na 600Mhz.
Ma, mene tako nesto uopste ne interesuje! :d:d:dDADE je napisao(la):Da definitivno vredi preci na A64 pogotovu sto su ovi novi stepinzi procesora jako dobri za overklokovanje :banana:
Nije meni bila frka za to... nego ono, 32-bit Win, vidi li se to ubrzanje ista, da nije bacanje para...DADE je napisao(la):A i cene procesora i ploca nisu vise tako velike![]()
Ja sam se nesto smisljao da oko novaka maznem jednu Winchester-ku i plocu u paketu... mozda nF4, a mozda i neDADE je napisao(la):A i u odnosu na birane bartone ovi novi a64 se super klokuju npr bratov 2800+ radi sa box kulrom na def naponu do 2350mhz!!!
Pozdrav :wave:
CAR je napisao(la):Kakav je EPoX? (******, bedak sto ABIT nije izbacio svoju plocu zasnovanu na nF3 cipsetu)
******, ja sam mislio da cu biti jedini sa A64 koji nece koristiti CnQ... al' vidim da sam se zeznuo... :dDADE je napisao(la):Mene taj cool & c samo nervira jer non stop ubrzava i usporava kuler pa pravi vise buke nego kad je box kuler na max obrtajima :S:
Tako da ga automatski iskljucim i uopste ne koristim...
DADE je napisao(la):Mene taj cool & c samo nervira jer non stop ubrzava i usporava kuler pa pravi vise buke nego kad je box kuler na max obrtajima :S:
Tako da ga automatski iskljucim i uopste ne koristim...
CAR je napisao(la):******, ja sam mislio da cu biti jedini sa A64 koji nece koristiti CnQ... al' vidim da sam se zeznuo... :d
P.S. DADE, a zar tog DFI-ja nema po Madjarskoj?
I koje to opcije ona ima, a da druge nF3 ploce nemaju?
Calibra 4WD je napisao(la):Jel mozes ovo malo detaljnije da objasnis?
DADE je napisao(la):Nerazumem sta tu nije jasno...
Procitao... odma' kada si postovao, samo sam zaboravio da odgovorim!DADE je napisao(la):CAR-u![]()
Sto se tice dfi evo ti i dobar link da vidis koje su sve prednosti u odnosu na druge
http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.136.4
Nekako mi je zapalo za oci onaj napon na mem sto sa beta biosom moze do 4v!! napon na chipsetu do 1.9v
(npr na msi ni nema ta opcija, a na epox-u moze do 1.75v(ako se dobro secam)), cpu do 2.1v.......
U svakom slucaju procitaj to s linka...
Pozdrav :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari