Totalna neupucenost - ja ne pricam o XP supportu. Kod Dell-a kad imas problem ti cimas Dell-a i to placas. Ti ovo brkas sa Retail licencom. A Dell-a ne da mozes da cimas od jutra do sutra nego ima limit kada moraju da ti srede problem (ili utvrde da je do tebe problem) ili dobijas novac nazad, naknadu, i zadrzavas kompjuter. (ovo pricam za workstation/server - i da, imam iskustva u ovome, ne pricam stvari izmisljane). (i dalje ne znam sta da radim sa 20GB DDR2-400 ECC memorije koje smo tako dobili)
Jel ti pricas o hardverskoj ili softverskoj podrsci? Hoces da kazes da imas fore 3 godine da svakodnevno devastiras komp, kidas registry, zabadas beta drajvere, rusis masinu na stotine puta i svaki put je Dell u obavezi da ti istrci u pomoc? Aha....sigurno. Sve i da hoce ima tako da te isprangijaju po usima pa ces posle par takvih akcija debelo da se zamislis da li ces opet da saljes masinu kod 'strucnjaka' u Dell.
RH Workstation - opet lupas. Pricam o Workstation mashini - a Dell daje XP ili RH Ent Linux kao opciju - boli mene uvo da li je to licenca za cistaca ulica ili serverska za TLD - to su opcije. Znaci da su podjednake. Znaci da uporedjujem istu funkciju.
Opet ne znas kako RH support radi i sta znaci, niti kapiras sta je Red Hat niti linux generalno. Prva stvar - RH ne naplacuje proizvod, nego podrsku. Postoje razni vidovi podrske, pocevsi od bazicne koja je 80$ godisnje (neogranicen broj incidenata, pitanja/odgovori preko web-a, 2 dana max response time) do najnaprednije koja kosta 400$ (1 godina, 12x5 telefonska podrska/preko web-a, neogranicen broj incidenata). Ili mozes da ne platis nista i koristis Fedoru....
Windows XP retail je 150$ i imas pravo na 3 poziva, naprednije varijante Viste su jos skuplje.
Pa sad - kako moze da bude razlika 900 evra? Osim ako se razlika nije stvorila zbog RH server (ne desktop) supporta?
Mozda nije zgoreg pomenuti da jednom kupljen RH DVD mozes da instaliras na bezbroj racunara (sto nije slucaj sa windows OS-evima) i da instaliras serverske aplikacije (sto opet nije slucaj sa windows OS-evima).
Ne, vec se gubi vreme instalrianjem drugih - gde je usteda ako ih ne kosta ono sto vec imaju? (kostalo ih je - mani to - ne kosta ih da zadrze).
E ako su (opet ponavljam sebe) uzeli yearly licence - sami su krivi..
OEM licenca je nesto sto se ne koristi u korporativnom svetu, a ako do sada nisi procitao pravo je vreme da procitas famozni EULA koji je sastavio MS - izmedju ostalog tamo stoji da ti, kako god platio i koji god model licenciranja primenis, iznajmljujes njihov proizvod. Ono sto veliki korisnici koriste su OSL (ili se bese sada zove OVS?), gde ti iznjamljujes MS produkte na 3 godine za odredjeni broj racunara. Kada to vreme prodje, prelazis na novu verziju windowsa i produzavas licencu (ili ostajes na starom winu i produzavas licence za jos 3 god).
Zasto tako? Zato sto je kupovina OEM licenci totalno neisplatljiva u okruzenjima sa 10-20K radnih stanica. Dajes po 150$ po compu a znas da ce za 3-4 god MS da izbaci neki novi windows (kao napr sad Vistu) i onda opet kupujes OEM licence i sve placas iz pocetka.
[/B]OEM, Retail, MSDN i skoro sve MS license su dozivotne (razlika da li su po kompjuteru (OEM) ili korisniku (sve ostalo)).
Te godisnje su specificne - i Minhen znaci da u pocektu nije umeo da izracuna da ih nesto vise kosta ako ga placaju godisnje 6 godina, nego ako da kupe kao OEM/Retail/Edu odmah po mashini. Kraj price.
Nisu sve licence dozivotne, za detalje pogledaj prethodni paragraf, vidim da zelis da pricas o necemu o cemu ocito ne znas mnogo.
Jos jednom - iznajmljivanje softvera (OS-a i Office-a) od MS-a na 3 god preko OSL ugovora je velikim korisnicima mnogo isplatljivije nego da sve uzimaju retail.
I sad vidi sta je MS zeleo da uradi - ladno je hteo Minhenu da pokloni jedan ciklus for free.....ako to nije 'skidanje gaca' u cilju zadrzavanja korisnika, ja ne znam sta je.
Linux admin tamo vishe kosta nego MS. Kakvu podrsku da placaju? Placaju ADMIN-a (na to ja mislim), koji ce uvek biti tu.
Linux admin svuda kosta vise nego MS admin. Promasio si poentu, a poenta je: za odrzavanje velikog broja linux masina potrebno je manje linux gurua nego sto je potebno windows admina za odrzavanje velikog broja windows masina. Uz to ocito je da u Minhenu postoje ljudi koji se razumeju u linux (dokaz: sastavili su svoju sopstvenu linux distribuciju).
Ako nesto od kadrova fali, tu je etapni prelaz koji sluzi za obuku kako usera tako i tehnickog osoblja. Nisu Svabe u fazonu 'danas windza, sutra lindza', ne koristi se popularna srpska oooo-ruk taktika, sve je to perfektno organizovano i procesljano do najsitnijih detalja.
Htedo da kritikujem tvoj recnik ovde... onda se setih ko je Balmer, i smejah se 10 minuta ^^ (u pravi su...)
Cika Balmer je u vreme sklapanja ugovora bio na skijanju u Svajcarskoj, kad je cuo sta se desava hitro je seo u korporacijski avion i krenuo za Mjunih, razgovarao je, ubedjivao, spustao cene, trudio se na sve moguce nacine, nista nije vredelo.
Jer osim cene u igri su bili i neki drugi faktori, a to su sloboda izbora, nezavisnost od jednog proizvodjaca, koriscenje otvorenih standarda i sl.