Po mom zakljucku iz citanja testova i savetovanja sa MAXom, powered by ATI radeoni nemaju ATI Rage Theatar chip koji sa sobom (od)nosi nekoliko bitnih, dobrih, karakteristika radeona(ATIa) koje ga razlikuju od nVidie, tako da bi kupovina takvih radeona bila bacanje para u prazno. Dakle, dvd payback nije isti kao kod built by....., losiji je, ali ne znam koliko. Sto se memorije tice, rekao bih da je(sto se atia tice) sve jedno dal je 3,6ns ili 5,5ns...majka je napisao(la):interesuje me da li je 2d slika [i DVD playback] ista kao i kod `built by...` kartica i koliko sporije radi zbog losije memorije?
zanimaju me samo iskustva, NE nagadjanja i predrasude...
majka je napisao(la):pojavila se gomila dilera koji imaju te `satro` radeon-e 7500 i cena je dosla cak i do 250 dem. u skyservice-u su mi najavili da ce `built by... ` kostati oko 340 dem...dakle skoro 100 maraka vise...
Arahne je napisao(la):Imam ja. Eto taman lepe prilike da vidis kako radi retail build by Ati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari