Eto, mislim da je ova moja "teorija" najrealnija... Imamo matoru opremu a ovi novi fensi telefoni su pravljeni za normalne 3G mreže.![]()
Kao što piše u naslovu?
Dešava mi se da sam nedostupan, a sigurno nije do telefona, provereno. Dešavalo se i sa prethodnim (W850) iako je i on bio potpuno ispravan i radio je na 064 bez greške. Danas, recimo, nisam uspeo da dobijem tri čoveka za koje znam da imaju 3G telefone (izgleda da se na "običnim" telefonima to ne dešava). Inače, na telefonu je izabrano da traži samo GSM mreže (a ne i 3G).
p.s. ovo se nije dešavalo samo danas, nego i pre par nedelja...
na 9863 kažu da je s mrežom sve ok, naravno da ne bi priznali i da ima problema...
Ja izgleda imam srece zato sto se meni to ne desava. Jedini problem koji imam sa tom mrezom je izgleda vezan za mobilni zato sto je symbian. Kada ga prebacim na offline mod pa posle nekog vremena se vratim na neki od profila koji je online ne stizu mi ni poruke o propustenim pozivima a ni sms koji mi posalju od kako sam online. To sam resio tako sto cim se prebacim na online profil proverim koliko imam kredita i odma posle toga stizu sve poruke.
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari