Šta je novo?

Jel se isplati kupiti HTC Wildfire?

lood_za_q3

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
320
Jel se isplati kupiti HTC Wildfire? Nemam para trenutno da kupim nista bolje, a telefon mi se pokvario. Znaci ili to, ili da popravim telefon pa kroz godinu dana kupiti nesto bolje?
Jel ima neko ovaj telefon? Jel stvarno ta mala rezolucija ekrana toliko smeta?

iGo ne postoji za symbian, zato ne može ni da se instalira :)

Ah, zabuna. Moraću od sada da pišem "Nokia X6", jer ako je samo "X6", neko će da pomislii da je BMW :D

iGo nisi imao sigurno na N82, jer nikad nije napravljen za Symbian non-UIQ.

TomTom je bio u pitanju, pardon :p

e posle svih analiza,uuuu , itd stvarno je i5700 spica najbolja kupovina i to u poredjenju sa buducim(do kraja godine) telefonima. Isto bilo je bitno da ne kosta puno, naravno.

Ja sam juce uzeo HTC Wildfire u telenoru za suprugu, ljudima kojima ne treba rezolucija i ostale nazovi naprednije opcije, ovo je sasvim pristojan tel.

Ja sam inace dobio pre neki dana SE Experia X1 koja je WM, i do sad nisam video neke bitnije razlike
u odnosu na funkcionalnost koja je potrebna nazovi malo zahtevnijim korisnicima.

Moje misljenje je da je HTC Wildfire sasvim pristojan telefon.

Нисам баш могао да читам фул све постове, али ако још имаш недоумице око ХТЦ Вилдфире, ево да ти их отклоним. Прво ако баш хоћеш Тај фон, сачекај средину Маја месеца и изаћиће Htc wildfire S ... Већ сада можеш да упоредиш ова два мобилна уређаја и да пресудиш по карактеристикама... Видићеш да је S верзија буквално самлела предходника, али ипак по мало већој цени (300 евра мање више). Иначе мој савет ти је да ако ти неко до сада није понудио, погледаш Моторолу defy (дефај) и да мало тазмислиш о њој... ( исто све само у јачем паковању и 30ак евра јефтиније)... Ако неко мисли да грешим нека ми слободно укаже на грешку. :)
Поздрав. :)

Vrh Dno