Šta je novo?

Jel se isplati kupiti HTC Wildfire?

lood_za_q3

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
320
Jel se isplati kupiti HTC Wildfire? Nemam para trenutno da kupim nista bolje, a telefon mi se pokvario. Znaci ili to, ili da popravim telefon pa kroz godinu dana kupiti nesto bolje?
Jel ima neko ovaj telefon? Jel stvarno ta mala rezolucija ekrana toliko smeta?

"I would be careful buying from Samsung. The Spica (i5700) is not that old, but it has a broken graphics driver (does not use the GPU) that turns 3d games into a slideshow. Samsung knows about it, but has not even announced a fix yet. Still they run fake ads showing it playing games smoothly."

Realno, wildfire je neisplativ ako imas druge opcije... Mali ekran, smesna rezolucija, losa kamera... Necu dalje :D

@lood za q3
ali kad se uzme u obzir i lova i mane wildfire kao i buduci telefoni u narednih 4-6 meseci ispada da je jedini izbor i5800 ili ako neko nadje polovan htc legend(mada ne volim sto nje zakrivljen sa donje strane, drzao sam ga i odmah ostavio)

naravno lek za bilo koju boljku bi trebalo da se pojavi prvo ovde forum.xda-developers.com
ako neko ima jos neke sajtove neka da

Poslednja izmena:
Pa posto mi je upravo SADA crko telefon, nokia 5220, mozda proradi ako ga drmnem!
nikad nisam imao pametan telefon, a treba mi mp3 player, gps, word, pdf, telefon kao i nekakva kamerica u jednom onda se isplati dati 200evrica za i5800 i jos kad se doda da ima wifi milina, zar ne?

Sa drugog jednog foruma serviser telefona koji je dosad x telefona probao kaze da je Wildfire neopisiv les (imam dosta razloga da mu verujem), a kada ga uporedim po specifikacijama sa necim malo ozbiljnijim tipa HD2 / Desire / iPhone to ti je prosto da se smejes. Trenutno ti je najbolje da nabavis Hd2 preko Telenora.

Pozdrav!

U oktobru mi se neko vraca iz Nemacke, koji nema vremena da trazi po prodavnicama, pa jel znate odakle je najbolje naruciti u Nemackoj da bi stiglo na njegovu adresu?
u koji smor se pretvara ova kupovina

evo citam sve ovo jer i ja hocu da kupim wildfire...i nije mi jasno zasto su svi toliko protiv wildfire-a?
evo poredjenje desire i5800 i wildfire
velika razlika desire od ove dvojice je samo sto ima veliku rezoluciju ekrana...
i5800 ima 3mpx kameru...a wildfire ima kao desire...
po specifikacijama wildfire je bolji od i5800...a i ja nikad nisam voleo samsung...

240x320px se u 2010. godini nikako ne isplati. Telefon je tehnički uređaj, i kao takav, podleže odrešenim standardima.

Premala rezolucija. Skupi više novca/čekaj. :)

ops :D zaboravio sam da stavim link poredjenja
http://mobilnisvet.com/compare.php?a=2445&b=2609&c=2642
eto karakteristike...

wildfire 240x320 piksela
i5800 240x400 piksela
ako ih poredis rezolucija po cm kvadratnom je ista...tako da je ista slika samo je telefon samim tim i ekran na i5800 veci...

treba mi telefon prvenstveno za pozive i sms...
zatim da je android platforma, obavezan wi-fi i gps dobro dodje
da bude touchscreen,
kamera sto bolja to bolje :d
dobro dodje da ima fm radio
cena do 300evra :D ili oko 300...imate li tako nesto?

ja sam se pronasao u wildfire...sad svi pljuju po toj rezoluciji ekrana...:S
jel to skodi nesto mozda kod pregledavanja internet stranica? nesto sam video negde da mora puno da se scrolluje...? na android platformi ima valjda ono da se vidi cela stranica na ekranu i onda zumiram deo koji hocu da procitam?

ispravite me ako gresim :] hvala!

i5800 ima 25% vise pixela na istu dijagonalu naspram wildfire, tako da ima vise pixela po cm2, ali i ta reolucija je i dalje mala.
wildfire ima isto 5mpx kao i desire, ali je na desire neuporedivo bolja kamera. wildfire ima stvarno losu kameru ako je nekome to bitno.

Lepo izgleda ova motorola, ali cenim da neće biti ispod 350€ bez paketa kod nekog operatera. Telenor bi mogao da dovuče ovako nešto, jer u ponudi ima samo 2 telefona sa Androidom, a svoju ponudu dugo već nisu osvežavali...

Motorola Defy is scratch- and water-resistant and also dust-proof.
Motorola Defy has "IP67 compliance, which means it is good in up to a meter of water for up to half an hour. :)

Nema GPU

a citam neshto da i5800 ima problema sa GPS-om, ali ima fix koji ga resava...
dvojba je ipak pala izmedju wildfire i i5800 i samsung trenutno vodi xD

Ne uzimaj 5800 nikako :) Moja devojka je uzela spicu, a ja kasnije 5800, jer se njoj svidela, pa je htela da se zamenimo. Kada je uzela 5800 u ruku, odmah se zgrozila ekranom. KOrsitio sam ga 3-4 dana i prodao ga. 5800 se mnogo više "masti", ne može da se instalira iGo baš zbog loše rezolucije ekrana (native andorid rezolucija 320*480, što meni niko nije rekao) i iam problema sa gubljenjem gps signala na otvorenom.

Vrh Dno