Šta je novo?

Jel probao neko 9600GSO 384MB, 192bit?

imas i zalmana VF pa sad koji ti se dopadne ali ovaj AC S1 mislim da je najbolji i da je vredan trazenja

Ta sa testa, je stara varijanta kojoj memorija radi na 1.4ghz. Ja kad sam prvi put kupovao samo zbog toga sam se odlučio za ASUS-a jer mu je radila memorija na 1.6ghz. Kod ove nove XFX, memorija radi na 1.8ghz tako da bi se još bolje pokazala na testu ;)

Poslednja izmena:
Test je malo čudan. Konkurencija je nikakva. Mislim testiraju 64-bitne kartice sa ovom. Po meni to baš nema smisla. Realna konkurencija ovoj kartici su 8600GTS (oni na testu koriste 8600GT sa DDR2), 9600GT, 8800GTS 320Mb i 8800GT 256Mb to je što se nV kartica tiče. Iz ATI tabora 2900Pro i 2900XT kao i 3850 i 3870 GDDR3 varijanta. A i rezolucije korišćene u testu su mi malo čudne 800x600 i 1024x768? Retko ko već kod nas korsiti te rezolucije, a kamoli napolju. 12x10 je sad praktično standard, a sve je više onih sa 16x10 rezolucijama. Svakako u toj konkurenciji kartica nije ni čudo da je potukla sve ostale. U svakom slučaju za ove pare koje košta teško da može bolja grafička da se kupi :)

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da ima regulaciju broja obrtaja?

U svakom slucaju, ipak ce XFX da uskoci u makinu, mada i Gigabyte zvuci ok...

Na XFX-u moze da se menja broj obrtaja preko Riva Tuner-a, dok kod GB-a ne moze softverski vec samo sa nekim eksternim fan kontrolerom.

Cisto da se zna da su na XFX 1800MHz za memoriju (PV-T96O-FDQ4) koristeni Samsung memorijski cipovi sa oznakom K4J52324QE-BJ1A. Za njih Google kaze da su deklarisani na 2000MHz. E sad, zavisi i koju voltazu im isporucuje graficka, ali min. 2GHz za memoriju je ocekivan overklok...
Ova cinjenica, podesiv broj obrtaja, cena, a po meni sam izgled je svrstavaju u odlicnu kupovinu za ovaj cenovni rang...

Kod mene radi na 700/1100 i ne buni se, nisam ni isprobavao više.

Molio bih nekog da bude ljubaza da proveri na svom XfX-u da li bi moga da se odradi ovaj
mod
znaci samo da li se tachke slazU i oznake na cipovima ili daj te barem sliku
hvala unapred
:wave:

Poslednja izmena:
Nije mi samo jasno zasto se toliko zamlacujete sa tim volt-modovima?
Pa ne moze se od babe napraviti devojka! ;-)

sta cu kad volim da je teram u blokadu :) jos kad dobije blok za graficku e onda tek :)
nisam te razumeo jel odgovara taj volt mod ili ne ?
Mislim da palit ima slicnu naponsku
slikace neko valjda da vidim mozda i sam mogu da odradim volt mod :)

nisam te razumeo jel odgovara taj volt mod ili ne ?
Mislim da palit ima slicnu naponsku
slikace neko valjda da vidim mozda i sam mogu da odradim volt mod :)

Ne znam da li odgovara, ali vidis i sam da se PCB prilicno razlikuje :wave:

Na preko 720/1100 ipak počinju dlake da joj otpadaju ;)

Xexe, mnogo bi i bilo da moze vise :)

Nije mi samo jasno zasto se toliko zamlacujete sa tim volt-modovima?
Pa ne moze se od babe napraviti devojka! ;-)

Nemoj tako, nije baba...
Ideja je da se od lepuskaste devojke iz komsiluka napravi sex bomba :D

Poslednja izmena:
45c-64c na 1600rpm. Napisao sam vec :). Koristi search! :D:d

Ja cu one pasivce iz Telixa. Moram da stavim na memoriju posto je sad golisava, a stavicu i na naponsku kad vec pimp-ujem karticu...

@mitarus
bilo bi odlicno kada bi mogao da je slikas on nazad i napred ;) :wave:
poshto sam nasao neke modove pa chisto da uporedim

Evo slika, nisu bash na zavidnom nivou, al ce valjda da posluze ;)

2jeodag.jpg

2m2tmch.jpg

11i1rtf.jpg

zll4p.jpg

33jlh6s.jpg

Ako treba preciznije, vicite, pa ce te dobiti sutra uvece!

Nazad
Vrh Dno