V
Velickovic
Guest
RADEON 4850 je bolji od te GSO kante 1000x
Pri visim rez. 4850 je mnogo vise brzi od tih 25% zavisi kako gde,ne mozes da kazes kad se sve presabere :trust: ,sakata magistrala i malo memorije je cine dobrom samo za 19' i manje monitore.
Ja ovde ne vidim GSO,ali tu je negde kao 3850,a njega 4850 u crysisu dere skoro 100% (1600*1200 4Xaa)u nekim igrama i vise,mrzelo me da gledam sve testoveJa vidim mnogo vise od 25% mozda 60-70%
![]()
Gledam je kao 3850 512 jer je bas u njenom rangu.(cak je koji % sporija,kako u kojoj igri)
RADEON 4850 je bolji od te GSO kante 1000x
Ali tata od Nikole Tesle nije bio Nikola Tesla(R)
...naravno da je 4850 bolja, ali price/perf. ratio je na strani gso.
Hmm interesantna je ova XFX-ova, nisam nesto mnogo razmisljao o kupovini GSO ali s obzirom na cenu i na to da u veoma skorije vreme treba da nabavim grafu a jos uvek imam 19 crt :d mislim da bi ova karta posluzila jedno vreme dok ne dodju ove neref 4850. A posle menjaza i karte i monitora....
Ali tata od Nikole Tesle nije bio Nikola Tesla(R)
...naravno da je 4850 bolja, ali price/perf. ratio je na strani gso.
tesko verujem da ce 4850, pogotovo ne referentni model spustiti cenu...... u najboljem slucaju za par meseci ne referentni model ce kostati ko sad stock...
Sapphire je vec najavljan sa DualSlot-om sa nizom cenom od referentnog.
66C u 2D modu nije nista........
Pa moja grafika OC-ovana ne ide toliko u 3D modu... :d
Nego ljudi, kako stoji 9500GT, jel ima negde neki uporedni test?
:wave:
Tesko da ces moci sa tom karticom da se igras na 1680x1050, ali ce ti lepo igre raditi na 1440x900.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari