Šta je novo?

Jel moguce da SQL Server 2000 - enterprise edition...

shone190

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
619
...nece da se instalira na sistemu WindowsXP?
Jel to stvarno toliko profesionalno uradjeno ili ja nesto ne znam?

Samo da kazem da je pitanje postavio clan pod imenom "tozovac", greskom ulogovan kao ja, tako da se nemojte iznenaditi kada vam on bude odgovarao (ako se uopste iko i javi).
Pozdrav!

Toliko je profesionalno uradjeno da ti treba Windows Server da bi instalirao SQL EE.
Za XP i 2K nabavi Personal Edition.

ssteva je napisao(la):
Toliko je profesionalno uradjeno da ti treba Windows Server da bi instalirao SQL EE.
Za XP i 2K nabavi Personal Edition.
Hvala sstevo, u zdravlje.
Stvarno je Microsoft zakon :boom: .

SQL 2000 Enterprise edition i Windows XP

Moguce je instalirati i SQL 2000 Enterprise na Windows XP ali ne pokretanjem standardnog setup programa koji se nalazi u root-u diska.

Potrebno je da malo prosvrljas direktoriumima i nacices pravi setup za SQL Server Enterprise edition i on ce se bez problema instalirati na Windows XP.

Onaj prvi setup na root-u je samo front end za ceo enterprise paket i on ti brani instalaciju.

Dao bih ti sad i tacno direktorijum tog drugog setup.exe ali nemam disk pri sebi.

pozdrav
Trueguard

Nije mi to ni palo na pamet. Ali sad je vec gotovo, PE je vec instaliran, ali cu sigurno probati da potrazim, hvala puno.
Pa stvarno su ga profesionalno odradili, nema sta ctp; .

Sad sam proveravao i nasao sam samo MSDE (Desktop Engine) a sa njim imas neka ogranicenja (nemas Client tools, mozes samo jednu instancu servera da instaliras itd.) ali moze da se radi.

treba ti developer edition , on moze da se instalira na profesional-u

Nazad
Vrh Dno