Abdee je napisao(la):Zene i kupovina. Udaj se i pusti muza da odluci. (((-;
e ajde bez ovakvo niskih izjava, da ne pomislim da si iz nekog gej klana
nachi ne znas nista o baterijama?
:type: hvala za sve ostalo
Little m je napisao(la):+ ja lepo kazem da cu josh dugo ostati skeptik kada su u pitanju siroki objektivi na digi aparatima![]()
joojant200 je napisao(la):Mene lepo sluzi Oly5060 ,)
Little m je napisao(la):pa naravno da hocu da ga ponesem i na zurku i u pariz i u vodu :smoke:
al sigurna sam da ce na kraju cena da presudi
poenta je u tome sto sam koristila s45 i strava je, ali bih volela da uzmem sonija zbog boljeg kvaliteta fima+zvuka + najt frejming, 4xzum blabla + promena ali memory stick :wall:
a sta je sa baterijama, cija je bolja?
Alexandar je napisao(la):Što ne razmisliš o Fuji modelima F810/E550? Sa ovim modelima Fuji je konačno doterao svoj JPEG procesing, imaju odličnu rezoluciju (najveću u compact klasi), boje poput filma, RAW format, najčistiju sliku na višim ISO vrednostima (ISO80-ISO800). Ako radiš direct print, ne zahtevaju korekciju, tj. slike iz aparata štampane na papiru bez korekcije u Photoshopu izgledaju odlično. F810 ima metalno kučište, lep wide 2.1" displej, AF lampu, LiIon bateriju. E550 je u plastičnom kučištu,2" 4:3 displej, nema AF lampu, i koristi obične AA baterije. Objektivi i CCD su im isti. Mane: koriste xD kartice (ako pojeftine ovo više nije mana), limitirani su na 3s kod dugačkih ekspozicija, nešto sporiji objektiv u tele delu.
pa pazi, jedva sam se odlucila na korak - sa comact flesha na memory stick, nemam bash toliko entuzijazma za josh xD.
dalje, imam prof. deformaciju da sve obradim u fotosopu pre nego odstampam + nemam stampac kuci. Al znash sta, ispada bash bitno to kakvo je kucishte. Racimo canon s45 je jednom ispao i smrskao mu se displej+nije nikako hteo da radi, dok recimo ortak ima ixusa (titanijumsko kuciste) i stalno mu ispada (na beton) a nema nikakvih problema. Secam se kad sam gledala sonija v1 da je bio mnogo lagan. Ne znam od cega je njegovo kucishte napravljeno ....... ?
:trust:
Little m je napisao(la):imam prof. deformaciju da sve obradim u fotosopu pre nego odstampam + nemam stampac kuci. Al znash sta, ispada bash bitno to kakvo je kucishte.
Abdee je napisao(la):Probao sam F810 i momentalno pozeleo da ga imam u dzepu. Odlican kompanjon za S7000.
Abdee je napisao(la):Nisi rekla gde ces uzimati? 256XD i F810 nece biti mnogo skuplji od V1 i 256MS kombinacije. Siguran sam...
Abdee je napisao(la):ORTAK, ORTAK, ORTAK!!! HK, HK, HK!!!
Nek pogleda sta je najpovoljnije jer kao sto rekoh bilo koji da uzmes bice ti super a on nek pogleda sta daju u paketu (sada kad su praznici pogotovo znaju da naguraju svega npr. kartice, torbice, baterije...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari