Civil je napisao(la):Uspeo sam da pokrenem igru, ali kakve su ono dve glupe linije gore i dole u uvodnoj animaciji? Izgledaju kao da uopste ne bi trebalo da budu tu.
Je l' ih imate i vi?
MrSa je napisao(la):Evo posle par nedelja igranja josh jedan utisak: tehnologije se prebrzi istrazuju, steta sto ne moze vreme za njihovo istrazivanje (samo za tehnologije) da se produzi. I josh jednom: ODLICNA IGRA!![]()
To direktno zavisi od tezine, lepo ti pishe kada biras tezinu u tooltip-ovima kada AI ima bonuse.Visente je napisao(la):Igra je dobra, mađutim nikako, i posle ovog 4 izdanja da isprave jednu popriličnu manu koju ima. Naime, odviše je očigledno pa i iritirajuće koliko AI vara. Naročito u pogledu brzine i sposobnosti gradova da nešto izgrade.
Visente je napisao(la):Nešto je se ne sećam.
Jel moze da se DL("HMM III - In the Wake of Gods") ?Visente je napisao(la):Ako ti se toliko sviđaju Heroji (koji su zaista fenomenalna igra, mislim pre svega na trojku) onda ne smeš da propustiš WOG - mod za Heroje III od nekog ruskog programera - orginal je dobar ali WOG ("HMM III - In the Wake of Gods") je znatno bolji http://www.strategyplanet.com/homm/wog/
To probaj i osetićeš pravu draž "Heroes"
Dandy je napisao(la):To direktno zavisi od tezine, lepo ti pishe kada biras tezinu u tooltip-ovima kada AI ima bonuse.
gorio83 je napisao(la):Jel moze da se DL("HMM III - In the Wake of Gods") ?
:wave:
PozZ.
Civil je napisao(la):Meni u uvodnoj spici postoje dve linije debljine recimo santimetar i po, gore i dole, kao uokvireno... posle toga je sve normalno...
ok! imam heroesIII,trenutno preuzimam allinon1.zip. I zanima me dali ti posle toga odma proradeo ili mora onaj pathc sto su ga okacili tamo?Visente je napisao(la):Naravno, besplatno je. Sa stranice
http://www.strategyplanet.com/homm/wog/download.shtml
fajl: allinon1.zip
ili nekih 7-8 fajlova po 5 MB za sporiju vezu.
Da bi radilo moraš imati Heroes III i The Shadow of Death...
Visente je napisao(la):Onda nema frke, prođe uvodna špica i ...
Civil je napisao(la):Muzika sa pocetka glavnog menija je ubedljivo najbolja muzika koju sam cuo ikada u igri - i ne samo u igri!
Zna li neko koja je to muzicka numera?
gorio83 je napisao(la):ok! imam heroesIII,trenutno preuzimam allinon1.zip. I zanima me dali ti posle toga odma proradeo ili mora onaj pathc sto su ga okacili tamo?![]()
PozZ.
Visente je napisao(la):Konačno psema se može skinuti sa
http://christophertin.com/samples/BabaYetu.mp3
mada ima i u samoj igri....
original je napisao(la):Posle prvobitnog odusevljenja igrom (koje je potrajalo dva prelaska na srednjem i visoj tezini), pocelo da mi se u podsvesti formira objektivna slika igre.
Suma sumarum lepa, kvalitetna, dobra igra, ali zaostaje za Romeom u geografiji terena i kretanju jedinica.
RadiiVisente je napisao(la):Ne treba ti nikakav patch. Samo taj allinon1.zip (tj WOG v. 3.58f) Ako imaš HOMM III The shadow of Death to bi trebalo odma da proradi.
genijalcin@23 je napisao(la):A za varanja...Ne znam da li komp vara ili ne, ali znam da ga gulim kako god da ga okrenes. A to da mozes da napravis cudo za jedan turn u nerazvijenom gradu ne znaci da komp vara - samo mu treba jedan heroj inzenjer.
Marti Misterija je napisao(la):Nema potrebe za ovakvim stavom i dizanjem tenzija, ako imas nesto licno da mi kazes onda na pm. Uostalom na kraju mog posta j stajao smajli tako da moze bez tih konotacija oko smaranja i setnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari