crnogorac24
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.01.2005
- Poena
- 304
Ako jeste kakvi su utisci?
Pa jeste, pise u onom review-ufilipenko je napisao(la):edit: glavu dajem ako narator nije licno Leonard Nimoy, odnosno Spock iz Zvezdanih Staza
filipenko je napisao(la):Tja, i nisam nesto odusevljen svim novotarijama.
Samo konstatujem činjenično stanje. Jednostavno imaš svoj neki specifični uslovno rečeno ukus, a što je najgore, uvek si spreman da braniš svoje mišljenje kroz mali milion postova o milion različitih igara.filipenko je napisao(la):Morbiuse, sad bih ja tebi verovatno trebo da kazem da imas ukusa kao dara bubamara. Ne kapiram sta hoces da kazes/postignes sa tim
Ma o kakvom ukusu ti uopste pricas??? Mogao bi prvo da procitas sta komentarises pre nego sto to i uradis, bas kao i jos neki. Nigde nisam napisao da igra ne valja vec samo da ne padam na dupe od odusevljenja novinama, i da kao neko ko je igrao sve prethodne civove (i ko doduse nije neki expert) moram da se naviknem na sam izgled i da odigram malo vise. Gde si ti tu video ikakav kvalitativni sud o kome bi davao svoje nazovi misljenje? I ko si ti da sad nekoga uporedjujes sa Karleusom?morbius je napisao(la):Samo konstatujem činjenično stanje. Jednostavno imaš svoj neki specifični uslovno rečeno ukus, a što je najgore, uvek si spreman da braniš svoje mišljenje kroz mali milion postova o milion različitih igara.
morbius je napisao(la):...
Nego, meni je u review-u zapalo za oko da neće moći da se prebacuju štitovi na proizvodnju drugih stvari. Tako da ako gradiš wonder, a neko drugi ga izgradi pre tebe, ne možeš štitove prebaciti na nešto drugo, već svi propadaju. Katastrofa...
Sa 1GB rama kod mene radi super u bilo kom trenutku. Nisam probao mape vece od standard velicine, mozda bi one bile zahtevnije.MrSa je napisao(la):Kako vam igra radi kada se razvijete & stuff? Mene sa 512 ubija u pojam skrolovanje i end tourn![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari