Šta je novo?

Periferni uređaji Jeftiniji bluetooth zvučnik t

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

ChopinAsLex

Poštovan
Učlanjen(a)
27.11.2015
Poena
80
U potrazi sam za jeftinijim bluetooth zvučnikom za kućnu upotrebu do 5000 dinara. Koristio bih ga pretežno dok sam u kuhinji, uz tuširanje, dok jedem, čistim prašinu i tako dalje (lagana muzika, eventualno neki podcast).

Imao sam jako dugo JBL Flip 4 kojim sam bio prezadovoljan i koji sam svojevremeno kupio za 50 evra, ali vidim da su JBL cene otišle u nebesa, tako da sam u potrazi za nečim jeftinijim a da "radi posao". Jasno da mi je da za te pare ne mogu da očekujem ne znam kakav kvalitet, ali bitno je da ne bude baš neki tranzistor fazon. Vidim da ima dosta nekih kopija koje liče na JBL, ali ne bih se igrao sam i kupovao na slepo tako nešto.
Svaka preporuka je dobrodošla.

Ja imam mi speaker 16w, nemam zamerki na zvuk i jacinu (cak mi se cini d je bio skuplji od ovog Outdoor 30w).

Jedina zamerka je sto prica kad se pali i gasi ('Power on...') i to dosta glasno, sto zna nocu da smeta. Ne znam jel i ovaj od 30w isto radi?
Huh, testirao sam ih pre mesec i po dana. Jbs ne mogu da setim. Mislim da ne. Ali sto se tiče kvaliteta zvuka, slušao sam oba i Xiaomi Sound Outdoor 30W ima kvalitetniji zvuk. Osetno poboljšanje. Plus, baterija je bolja.

Ja sam pazario Xiaomi Sound Outdoor 30W, bio je 4000din na akciji.

Imam i JBL Charge 5, ali ta dva zvučnika nisu uporediva. Xiaomi svakako svira odlično za taj novac, ja sam zadovoljan.

@DjoleMC Ne priča ali zato ima, takođe nešto glasnije nego što bi bilo poželjno, zvučne efekte kod uključivanja, povezivanja sa uređajem i gašenja. Istina najglasniji je prvi, kad se zvučnik uključi. Meni apsolutno ne smeta, ali mogu da razumem da nekog iritira.

U svakom slučaju od mene svaka preporuka…

Imam i anker soundcore 2 i sa njim sam zadovoljniji, mada ja ih koristim uglavnom uvece za tiho slusanje muzike na terasi. Njemu je mana mikro usb konektor, soundcore 3 bi trebalo da ima usb c

Drugar koji zivi u DE u blizini Frankfurta non stop bezi u neku sumu jer su mu preseli ljudi tamo i ponese JBL Charge (ne znam koja verzija, nije ni bitno) i raspali ga dok gricka nesto ili pije pivo.

Jagodini nema parkova. Palmin moto je bio "Gde vidiš slobodno mesto, a ti zgradu posadi". Negov sin ober Knez sada isto. A i ja volim da muziku slušam u prirodi. Imam prastari JBL Flip 1 i još uvek mi lepo radi

Vrh Dno