Za Vivax sad pise u skoro svim radnjama a i u garantnom listu https://ananas.rs/promo/produzena-garancija-za-vivax-klime a za Gree/Bergen kod uvoznika https://www.energynet.rs/podrska-2/uslovi-garancije/Onda su pricali o nekom skupljem modelu,ja bih uzeo aeri od ove tri.
Pa to mora da se kontaktiraju oni i pitaju uslovi,nigde na sajtovima to ne pisu,ja kad sam uzimao aeri svuda pise samo garancija 5 godina i cao.
Ne gubi se garancija zbog ciscenja. Pre bi mogla da se izgubi zbog neodrzavanja tj. da kazu da je otisao motor/elektronika/kompresor zato sto nije redovno ciscena.Pa ako to uradi sam ode garancija sineee🤣
Nisam znao da moze se nadje ovaj garantni list,sad je sve jasno,ja sam gledao na sliku pise 5 godina i ono.Za Vivax sad pise u skoro svim radnjama a i u garantnom listu https://ananas.rs/promo/produzena-garancija-za-vivax-klime a za Gree/Bergen kod uvoznika https://www.energynet.rs/podrska-2/uslovi-garancije/
Ne gubi se garancija zbog ciscenja. Pre bi mogla da se izgubi zbog neodrzavanja tj. da kazu da je otisao motor/elektronika/kompresor zato sto nije redovno ciscena.
Zakon ne zakon ali na kraju druge godine obavezan je servis,eno procitaj ono sto si mi poslao😂U prve dve godine se gleda zakon a ne njihove budalastine, te uslove mogu da izmisljaju tek u tom dodatnom periodu
Svakako ću ja da platim da neko dođe i klimu detaljno očisti, ali ne na svakih godinu dana i bez njihovog ovlašćenog servisera koji je izmišljao oboljenja mesec dana dok sam ga zvao da ugradi tu istu klimu.Ako nisi kadar da sam rasturiš i očistiš klimu, onda imaš odličan razlog da platiš servis.
Kad je bilo prošlo čišćenje?Juče čistio svoje klime. Trebalo je da fotografišem...
TUrbina je bila toliko štrokava da mi je oduzela preko sat vremena na čišćenju. Ne uspedoh da je skinem jer je zapekla sa strane motora...
I sad u nosu osećam odvratni miris buđi...
Mislim da one sve imaju to,cak i one najeftinije,moja je ifx najeftiniji model pa ima to,taj sterilizator ti je mali filtercic koji nicemu ne sluzi barem na ovoj mojoj je tako🤣Da li znamo nešto više o ovim funckijama na VOX IMA12-UVCW?
Ili je bolje ne komplikovati i uzeti model bez toga?
UVC sterilizator
Automatsko čišćenje
Antifungus
Zar to nije UV-C svetlo, koje ubija mikroorganizme?Mislim da one sve imaju to,cak i one najeftinije,moja je ifx najeftiniji model pa ima to,taj sterilizator ti je mali filtercic koji nicemu ne sluzi barem na ovoj mojoj je tako🤣
Moguce da je na ovoj tako ne znam,na ovoj mojoj je bio kao neki mali filtercic koji serviser nije ni hteo da stavi😂Zar to nije UV-C svetlo, koje ubija mikroorganizme?
Sem ako ne osvetljava čitavu turbinu i izmenjivač i to svetlo je jedna šarena laža.Zar to nije UV-C svetlo, koje ubija mikroorganizme?
Mislim da bi onda propuštalo i van, a to bi onda bilo opasno za one u prostoriji.Sem ako ne osvetljava čitavu turbinu i izmenjivač i to svetlo je jedna šarena laža.
Jedino ako se vatra zalozi ispod spoljne jediniceMada, sad gledam specifikacije, navodno greje od -35 °C. To je neki specifičan model izgleda...
Sve što sam želeo da kažem je da batališ čitanje specifikacija...Mislim da bi onda propuštalo i van, a to bi onda bilo opasno za one u prostoriji.
Možda neko od vlasnika IMA12 zna da li se vidi neko svetlo, ili da li imma opcija na daljinskom da se uključi-isključi po volji?
Mada, sad gledam specifikacije, navodno greje od -35 °C. To je neki specifičan model izgleda...
![]()
Klima VOX IMA12-UVCW IMA12-UVCW | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Jedino ako se vatra zalozi ispod spoljne jedinice![]()
Ja ovde nigde ne nadjoh za to svetlo da pise🤣Mislim da bi onda propuštalo i van, a to bi onda bilo opasno za one u prostoriji.
Možda neko od vlasnika IMA12 zna da li se vidi neko svetlo, ili da li imma opcija na daljinskom da se uključi-isključi po volji?
Mada, sad gledam specifikacije, navodno greje od -35 °C. To je neki specifičan model izgleda...
![]()
Klima VOX IMA12-UVCW IMA12-UVCW | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Ima info na nekim prodavnicama.Ja ovde nigde ne nadjoh za to svetlo da pise🤣
Spoljasnja jedinica 24.5 kg. Vredi li ova klima.Ja ovde nigde ne nadjoh za to svetlo da pise🤣
Zbog?Nema logike da ima 24.5kg spoljnja
Vredi,sad sam malo bolje pogledao i stvarno ima to svetlo za bakterije ali kolko to radi stvarno ne znam,cini mi se da ima i brez mod onaj a nije ni skupa 45.000.Dobre su voxove imam dve,a sto se tice kilaze ja na to ne bih obracao paznju,jedino ako oces da je dizes na bendz.Spoljasnja jedinica 24.5 kg. Vredi li ova klima.
Meni ugradnja za IS tek 16. juna, pa ću da vidim kako će se pokazati.Otkazana XA73IS i porucena TPH11I BREEZEIN pa javljam utiske kada je ugradim.
Svaka klima vredi za odredjenu sumu, ako je suma veca onda ne vredi ili ako ima bolja za iste pare. Neke su proverene u praksi, neke samo na papiru. Znaci kazes jel za hladjenje ili grejanje ili oba, za koju kvadraturu, izolaciju i koliko si spreman da platis pa vidimo sta vredi.Spoljasnja jedinica 24.5 kg. Vredi li ova klima.
Kako nema logike, to je AUX-12CANema logike da ima 24.5kg spoljnja
Toliko moras da cekas jer su oni kao zauzeti ili si ti sam tad hteo?Meni ugradnja za IS tek 16. juna, pa ću da vidim kako će se pokazati.
Preko telefona mi je rekao da su zauzeti do 15., može da mi zakaže 16.Toliko moras da cekas jer su oni kao zauzeti ili si ti sam tad hteo?
Hladjene 90%, grejanje prelaz oktobar-novembar ( ima podno na gas), izolacija je 2.5 cigle stara gradnja + fugovana cigla ( dodata 1992) + 10cm stiropora ja dodao 2013 kad sam renovirao komplet kucu. Stolarija veka ALPHALINE AD 90 sa tri dihtung gume i debljinom profila od 90 mm,Svaka klima vredi za odredjenu sumu, ako je suma veca onda ne vredi ili ako ima bolja za iste pare. Neke su proverene u praksi, neke samo na papiru. Znaci kazes jel za hladjenje ili grejanje ili oba, za koju kvadraturu, izolaciju i koliko si spreman da platis pa vidimo sta vredi.
Kako nema logike, to je AUX-12CA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari