gatekeeper
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2005
- Poena
- 330
4 Midea klime u kuci, sa svakom sam prezadovoljan... Jedino primecujem da sto je novija klima , slabije greje, ali je ipak dovoljno...
Ako je tacan podataka da je od AERI+ 35 kg vanjska onda sa njom ici definitivno od ovihPozdrav svima,
Procitao sam ovu temu kao i onu za TCL klimu.
U zgradi zivim, imam stan iznad i ispod i sa bocne strane, prozori su sa severne strane takodje terase i prozori na istok i zapad.
Cilj je da uzmem klime i da mi sluze za grejanje primarno a i hladjenje, stan sa terasama 60 kvadrata.
Ne bih da koristim elektricni kotao koji trenutno imam posto kazu da su racuni visoki zimi ( mada tek sam se uselio pa nisam jos testirao)
Zanima me minimalna potrosnja el energije na grejanje i hladjenje.
Ovako potrebne su mi dve klime, jedna za spavacu 9-10 kvadrata i jedna za dnevnu 16kvadrata. Stan ako posmatramo kao pravougaonik, dnevna je krajnje levo a spavaca krajnje desno u sredini je radna soba/decija i tu ce mi u buducnosti verovatno trebati treca klima.
Koliko bih rekao ove tri su najbolje do oko 40k
1. https://www.eponuda.com/inverter-kl...fs-elite-12000btu-wifi-r32-bela-cena-17678306
2. https://www.eponuda.com/inverter-kl...-inverter-klima-uredaj-12000btu-cena-12670140
3. Vivax Inverter klima ACP-12CH35AERI+
Vidim da pominjete nee wi fi module i moduliranje, jel to potrebno za ove tri klime i sta je sve potrebno kako bi to radilo kako treba.
Koje od ove 3 su najbolje i da li da uzmem 2 iste ili razlicite?
aeri+ 9-ka - moze da greje citave zimesoba od 14kvm
Jesi li uzeo modul na kraju i da li radi? I meni treba za AERI+Koja je razlika izmedju VIVAX ACP-12CH35AERI+ i modela bez ovo plus na kraju? Ili je to jedno te isto.
Uzeo ali mi klima stoji jos neotpakovana, nisam jos zavrsio sa ostalim radovima na spratu, iskrslo mi par stvari, pa se oduzilo renoviranje. Javljam kad odradim da li je sve u redu, nadam se da ce biti.Jesi li uzeo modul na kraju i da li radi? I meni treba za AERI+
Ovi ne postoje. Svi telefoni nedostupni, nemoguce ih je kontaktirati.
Ne postoje, ja narucio u Jakovu. Stigao posle par dana.Ovi ne postoje. Svi telefoni nedostupni, nemoguce ih je kontaktirati.
MDV Aurora 1:1Vivax Aeri+. Majstori koji su mi ugradjivali klimu su par puta ponovili da je Hisense bas djubre za klime, da imaju bas dosta reklamacija i da je Aeri+ prepakovana Midea Forest.
Vivax Aeri+Treba mi sto jeftinija klima za vikendicu, hladjene/ grejanje u jesen. Vidim na Ananas neko ispod 30000, valjaju li čemu? VOX IFX12-SCCT, FOX FAC-12R32IAX-WF?
I vidim da svi preporučuju minimalnu dužinu instalacije od 3m, jel ima neko link sa objašnjenjem zašto?
Pa ne znam sta da ti kazem za ta tandrkala sa 18kg vanjskim jedinicama. Ko zna kako to radi. Neki minimum mozdaTreba mi sto jeftinija klima za vikendicu, hladjene/ grejanje u jesen. Vidim na Ananas neko ispod 30000, valjaju li čemu? VOX IFX12-SCCT, FOX FAC-12R32IAX-WF?
I vidim da svi preporučuju minimalnu dužinu instalacije od 3m, jel ima neko link sa objašnjenjem zašto?
Koja povrsina je u pitanju?Hvala obojici, pogledacu te predložene, nije problem par hiljada gore. Klima će se stvarno minimalno koristiti, možda max mesec dana godišnje, nije bitna ni buka ni potrošnja, samo da može da ohladi/ugreje taj prostor.
mislim da ce biti ok, malo bucnija, ali jace duva i na prvoj brzini, losije modulira od tcl (ne ide ispod 300w, a i za to treba podesavanje u aplikaciji, inace vuce 500-600w na grejanju), ali svakako brze i lakse ce zagrejati prostor od nje, a i na hladjenju je jaca/efikasnija. Obzirom da imas 42m2, bolje ici na jacu opciju (ihd12 je poprilicno jaka za jeftinu klimu), tcl ce vec teze da izdrzi toliki prostor.Oko 30m2 kuhinja i dnevna, niži plafoni od standardnih, i duvala bi direktno u spavaću od oko 12m2.
Edit: ova npr.? https://ananas.rs/proizvod/vox-klima-uredjaj-12k-btu-ihd12-sipmv-a-bela/1455462
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari