VidecemoIma neki modifikovani Bios sa kojim navodno nema bas nikakvih problema. Sto se tice sleep-a, to mi i nije prioritet. Zapravo nikada ga nesto nisam ni koristio, a na gomilu ploca nije radio sjajno ni pod Windows-om... Samo da to lepo radi ovako, a ja cu njemu da podesim da gasi monitor za 10 minuta... Jos ako uzmem neki 2500k i Noctuu i kloknem ga malo, nema tek tada od sleep-a i power managementa nista
Znam da je pre Ga bio majka pod SL, ali, koliko vidim, to sada nije slucaj. Ljudi koriste svasta... Prioritet je bila mAtx ploca, a tu Ga nema bas nista, tj. ima jedna lepa z77, ali problematicna zbog Via audio...
Pise uglavnom na kutiji gde je bar kod.
Pa sad, nisam baš 100% siguran, ali jedno 99% jesam, da to nije tačan podatak. Kolegi sam prošle godine u avgustu skockao hackintosh sa baš tom pločom, prema tome i ko što rekoh, prilično sam siguran da je u pitanju rev.1.0, s obzirom da je ivy bridge izašao negde krajem maja i početkom juna, znači sve je bilo još uvek više nego taze...DS3H rev 1.0 ne radi sleep, a na rev 1.1 je Ok. E sad, ko da zna koji rev je u pitanju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari