Šta je novo?

Jedna blaga najava....

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
K

Kokos

Guest
Stigao mi je 64-bitni intel.samo cu vam reci da je bruka kako radi.
Na vazdusnom hladjenju sa obicnim kulerom savrseno stabilno na 4.4 ghz.Narucio sam adapter za prometeiu pa tipujem da cu ga voziti na preko 5 ghz.Takodje imam samo jedan modul memorije pa ne mogu postaviti neki znacajan rezultat josh koji dan (mislim na 3-d markove)...eto cisto da vas obavestim amd-ovci da su vam stigle muke posebno mi je drago sto kako stvari stoje i u super pi testu cu da vas oduvam.Tako da moji verni intelasi dolazi nase vreme :)

hahahaha,ne mogu da verujem da si cutao sve vreme i da nisi hteo da kupis amd...e to se zove odanost
jedva cekam da vidim rezultate,nadam se da ces takvo ludilo od procesora ispratiti sa adekvatnom grafickom,ili mozda sa 2 graficke...a?

Gazda Peca ce morati da kupuje novi hard za forum :)

Floyd je napisao(la):
hahahaha,ne mogu da verujem da si cutao sve vreme i da nisi hteo da kupis amd...e to se zove odanost
jedva cekam da vidim rezultate,nadam se da ces takvo ludilo od procesora ispratiti sa adekvatnom grafickom,ili mozda sa 2 graficke...a?
Grafika je dobra :) Mislim vrlo dobra videce te i ona se klokuje odlicno.Kao sto rekoh fali mi jos jedan modul memorije zbog duala to cu imati sredinom nedelje i
moram da cekam ovaj adapter http://www.extremeprometeia.com/cgi...rch.html&WD=kit&PN=Accessories.html#a104#a104 da bi mogao da hladim na nekih - 70 .

Poslednja izmena:
I garantujem da ce opet neki Athlon 64 (X2 ili neki drugi) na 3500 MHz raditi brže od njega... Džaba ti megaherci ;) :D

Jest Max samo sumnjam da ce u skorije vreme neko da digne AMD-a kod nas na 3500GHz, mada ko zna kakvi ste svi zaludjenici nista me nebi cudilo ;)

byMaX je napisao(la):
I garantujem da ce opet neki Athlon 64 (X2 ili neki drugi) na 3500 MHz raditi brže od njega... Džaba ti megaherci ;) :D
Samo se tesi :) Mislim konstatacija ti je do bola ono i ja tebi garantujem da ce neki za koji nismo ni ja ni ti culi raditi brze od nekog tamo..... mislim stavrno kad nemas sta pametno reci onda cuti bolje je :-devil-:

Poslednja izmena:
Sada će još jedna diskusija, jeste intel je bolji, ali koliko to košta... :D :d

O jeli nam se KOKOS opet pojavio :D covjece gdej si ti to sad...:)
Hmm mogao si nam barem dati spisak kompletne masine,da vidimo i da se pripremimo...:)
POzdrav!

Poslednja izmena:
Marti Misterija je napisao(la):
Vule & Co. trk po bensedin.... :d

Sto bre ja, ja sam odustao od takmicenja pre par meseci, otisao u privremenu penziju :)

Cim se Kokos pojavio sada su svi u penziji :D
Vidim da ce DarkSith (Intel) da oduva male Dzedaje kao u epizodi 3 :)

p.s.Jedva cekam rezultate...

Poslednja izmena:
AMD-ovci kako kaze ludi Sam....Sveze mleko od kokosa...bareni kokos na francuski nachin....uhhhhh...mrzim....:D

E shta da vam kazem....to se zove odanost.....Intel forever!!..:d

Kokos je napisao(la):
Kao sto rekoh fali mi jos jedan modul memorije zbog duala to cu imati sredinom nedelje i
moram da cekam ovaj adapter http://www.extremeprometeia.com/cgi...rch.html&WD=kit&PN=Accessories.html#a104#a104 da bi mogao da hladim na nekih - 70 .
-70? Jedini (komercijalni) sistem sposoban za to to je Mach2 GT.E sad da li ga ti imas,ili mozda obican Mach koji si modovao da prima R404A umesto R134.Oba modela maju isti Danfoss R12 kompresor,tako da nije tesko dosta unaprediti postojeci sistem.Uzgred,ona gora pomenuta temp.je pod 0W idle stanjem,bogme zestoko overklokovani Prescott(verujem da imas model serije 6) sa oko 180W TDP ce spustiti temp evaporatora na oko -25 do -20 sto je i dalje odlican rezultat.Jos samo da vidimo kako ce se tvoj primerak pokazati pod ekstremnim hladjenjem,mada i tu postoje odredjene finese..

Poslednja izmena:
bogme zestoko overklokovani Prescott(verujem da imas model serije 6) sa oko 180W TDP ce spustiti temp evaporatora na oko -25 do -20

ECTMach2GT-SubzeroCoolingnVentivliveso-jmke-7711.png

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Samo se tesi :) Mislim konstatacija ti je do bola ono i ja tebi garantujem da ce neki za koji nismo ni ja ni ti culi raditi brze od nekog tamo..... mislim stavrno kad nemas sta pametno reci onda cuti bolje je :-devil-:

Na koliko je ono beše naklokovan najbrži A64? 3600 i kusur MHz sa hlađenjem sličnim kao tvoje. I to je dosta za 5 GHz P4, veruj mi!
:wave:

Optimus Prime je napisao(la):
Da razumeli smo te.Vidi se da volis da izmisljas toplu vodu..

Ne znam sta hoces da kazes? Ja sam samo ubacio grafik sa jednog testa Mach2 GT posto bi mozda nekome bilo zanimljivo da vidi kako se ponasa pri razlicitim uslovima.

Kako je vama dobro.....nek vas sve bog pozivi i da ceo zivot imate probleme samo te prirode..... :) :) :)...kakvi ste likovi

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
Na koliko je ono beše naklokovan najbrži A64? 3600 i kusur MHz sa hlađenjem sličnim kao tvoje. I to je dosta za 5 GHz P4, veruj mi!
:wave:
Nije slicno ono je Ln minus 200 i kusur i taj klok sluzi za slikanje ne za testove !!

@Kokos
Nije tacno da je 3600mhz samo za slikanje, Shamino je odradio 3DMark sa 3725mhz sa svojim "2 stager cascade" pri temp. od -100...

Moso je napisao(la):
@Kokos
Nije tacno da je 3600mhz samo za slikanje, Shamino je odradio 3DMark sa 3725mhz sa svojim "2 stager cascade" pri temp. od -100...
Nisi me razumeo ja sa minus 70 drzim komp ukljucen 24 sata pa opet mogu da ga iskljucim pa ponovo ukljucim itd, a sa ln-om tesko ko moze to sem da ga ukljuci uslika i provrti nesto :) drugo o cemu pricamo? Ocemo sad da poredimo onaj sto je klokovan na 6 i kusur ghz sa tim mislim stvarno :) Do duse razumem,nije vam lako.

Poslednja izmena:
I zar mislis da taj P4 na 5 GHz nece biti samo za slikanje :) ? Dobar si, Kole, ko lebac, ali je bedak što si Intelovac... ;)

Ta ti je dobra :D
Intel moze da budzi megaherce i cenu ali AMD ce uvek biti bolji, Intel outside AMD 4 life :)

btw Izasli su neki testovi za Intel 64 u svetu kompjutera...

byMaX je napisao(la):
I zar mislis da taj P4 na 5 GHz nece biti samo za slikanje :) ? Dobar si, Kole, ko lebac, ali je bedak što si Intelovac... ;)
E to je razlika sto ne mislim vec znam ;)

kako svi prelaze na stranu "boljeg" .Gde ste vi AMD 4 life bili pre 3-4 god dok je AMD przio ploche brze nego let lampa,nego sad odjednom kado Intel outside ,ma Intel drzi 80% servera ,zasto stabilnost u radu a ne pricajte da je to ****** ,intel i mac se udruzili ,zasto nije amd a svaki potez amd koliko mali bio se uoci tipa amd koriscen za montazu 2-3 filma wow ,i sad je AMD nesto xtra a dok je Intel koriscen za montazu xxx filmova to nije bila vazna stvar.

tako je, reci im..
btw, bili su na duronu, i smejali su se kako durisha kara P3 u mem protoku ;)
btw2, to sto mi neki ovde 'prozivamo' Kokosa, mislim, stvarno treba imati pola grama mozga da se ne vidi da se *****avamo s njim i da nam je drago sto se konacno vratio u OC (posto od penzosa tipa Aca nema vajde :d)
btw3, moze se njemu sa vapo-om da se zeza, da je samo na vazduhu, imao bi konkurenciju, ovako, nema :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno