Ja sam nedavno uzeo tog oly-ja, posle duzih konsultacija sa Aleksandrom, jos jednom hvala mu. Prezadovoljan sam.minketa je napisao(la):Kakav je Olympus C4000Z?
Da bih ja moga da shvatim, uporedite ga sa Canon S30 ili A70...
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=37583minketa je napisao(la)::happy:
Ljudi, kupio sam je!
Pitanje No1:
Posto su kod nas rechargeable batteries, sa punjacem?
Koje su bolje, litijumske ili NiMH?
minketa je napisao(la)::happy:
Ljudi, kupio sam je!
minketa je napisao(la):Pitanje No1:
Posto su kod nas rechargeable batteries, sa punjacem?
Koje su bolje, litijumske ili NiMH?
Ja sam odusevljen!Aleksandar je napisao(la):Utisci??
Milsim na ovu:Aleksandar je napisao(la):Ako mislis na akumulatorske Li-Ion, one su u drugacijem pakovanju...
minketa je napisao(la):...Milsim na ovu:
http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=LB-01E
E sad, da li uzeti NiMH ili ovu litijumsku, sa linka gore?
Delim tvoja osecanjaminketa je napisao(la):...
Ja sam odusevljen!
Dopada mi se sto aktivno ucestvujem u stvaranju fotografije... sad je fotografija vise od uspomene.
Ovo mi je prvi digitalni foto-aparat... ne moram vise da razvijam filmove :happy:
Zadovoljan sam izgledom, izradom - odaje utisak ozbiljnog foto-aparata, funkcionalan je.
Osecam se savremenijim i bogatijim, duhom.
Ja ga uzeo u Amsterdamu, pre dva meseca. Cena bila oko 450€ sa dodatnom opremom (punjac, mem.kartica, sw), mada sam ga video i po znantno visoj ceni, kada sam se prvobitno ohladio od kupovine.Milos3 je napisao(la):Ljudi, gde ste kupili C-4000z i koliko ste ga platili, ako nije tajna. Malo sam se raspitivao i ovde i u inostranstvu, ali ne mogu da ga nadjem...
I meni je sa obicnim baterijama gurao do 40-tak snimaka, bez blica ali stalno ukljucen LCD. Presao sam na akumulatore, i tu daje preko 140 snimaka (vise nisam radio u jednom cugu) sa sve ukljucenim lcd-om i skoro uvek blic.minketa je napisao(la):Meni ovo jede baterije!
Meni ovde nesto smrdi! A vama!?
Snimao sam nocu na ulici, i nemam zamerke na ostrinu.Dragance je napisao(la):Pošto nema AiAf lampu kakva su iskustva sa snimanjem pri smanjenom svetlu? Koliko je AiAF uopste efikasan npr kod canon-a a70?
Navoj kojim se srafi na fotoaparat/kamkorder je standardan za sve te uredjaje, dakle sto se te strane tice moze bez probe.minketa je napisao(la):Hteo bih da uzmem jedan stalak za Olympus C4000, ali bih voleo da to obavim preko Interneta... znaci, ne bih imao prilike da probam.
Da li je stalak specifican za model fotoaparata, ili na sve stalke moze da se pricvrsti svaki aparat?
Ako je za C4000 tezina stalka nije toliko bitna posto je sam aparat lagan. Ako nameravas da kacis i neki tezi/stariji uredjaj onda obrati paznju kako je uradjen mehanizam za stezanje glave stalka. Ako je od plastike nece da drzi stare aparate (35mm SLR), posto plasitcna kugla u glavi stalka ume da proklizi pod vecom tezinom.minketa je napisao(la):Pretpostavljam da ce onda biti dovoljno da obratim paznju da noge budu dodatno stabilizovane... i da je ceo stalak malo tezi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari