mladen2008
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.09.2009
- Poena
- 320
Sa kog sajta? Restartuj sve, mozda proradi.
Imam problem sa Jdownloaderom. Skidao sam neki film preko onog dlc sta li je, i sad imam 17 linkova. Prvih 16 od po 400 mb mi je skinuo, i sad je ostao jedan od 306mb, koji krene da mi skida brzinom od 3 KB/S. i posle pise odjednom aborted.
U cemu je fora? Sve ostale linkove je bez problema skinuo. Cak sam uklonio i onaj anti recaptcha, i reinstalirao jdownloader... :S
Ma posledica od strane admina Benchforuma... prosto mi je neverovatno da do sad niko nije spomenuo tj. otvorio ovu temu...
Inače mi je navika, da pre postavljanja bilo koje teme, pogledam u search da li postoji išta o tomezato kažem
Ok, hvala, sad ću pogledati pa javljam da li sam uspeo!![]()
sta znaci kad u sred ld fajla nekog ispise "no permission to write to disk" ? mislim zna sta znaci u prevodu,ali je nemoguce![]()
sta znaci kad u sred ld fajla nekog ispise "no permission to write to disk" ? mislim zna sta znaci u prevodu,ali je nemoguce![]()
znači, da si negde u nekom drugom programu otvorio folder kome JD treba da pristupi, ili je u pitanju virus u fajlu. Zatvori sve aplikacije, restartuj JD i mora da radi. Ukoliko misliš da je virus proveri link na http://www.virustotal.com/ ako je OK, onemogući tvoj anti virus pred sam kraj skidanja fajla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari