Šta je novo?

Jakov Sistem?

• Začetnik teme Začetnik teme ale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@gvlada
Evo i sada imaju nenormalno sniženje, sa 120 hiljada na 54990. Doduse, u najskupljem lancu prodavnica kod nas ovaj TV na rate kosta 67449, a za kes 579992 🙂

1000115058.webp

Зависи од ситуације, често сам наручивао код њих због преузимања у радњи (5мин). Имају неке чудне акције и ниже цене које се само појаве на сајту, трају неко време, пар сати, дана или недеља. Могуће је уграбити такву ситуацију. Скоро су рекли да су из неког разлога укинули преузимање у радњи те сам за ситне ствари престао да их контактирам.
Nema preuzimanja u radnji zato što je ta radnja zatvorena

Bilo je moguce preuzimanje i u radnji u Zoni, ta radnja valjda jos uvek radi.

Проверићу ових дана да ли раде у Зони 3.
Куповао сам код њих свашта по скоро дупло нижим ценама нпр је.2 ссд, универзални даљински, машинцу за шишање, струјну летву, разне адаптере итд. Некада је гигатрон повољнији од њих, тако да чудна правила имају.

Rade u Zoni 3, bio sam pre par dana. Za tu radnju u centru i ne znam gde je bila.

Aha, Flert poslasticara. Pokusavam da se setim, ali nikako da povezem tu lokaciju sa njihovom prodavnicom.

Kakva su iskutva sa ovom prodavnicom, da slucajno ne pripadaju tehnomaniji?

Ne, ne pripadaju ni jednom lancu.

Pa to, izbegavam tehnomanija grupu u sirokom luku, a dovijaju se kupovinom tih manjih firmi pa rekoh da proverim, koliko vidim nema nekih problema sa jakov prodavnicom, moze da se kupuje od njih.

Firma je velika, 26 zaposlenih, skoro 600 miliona prometa, cesto imaju dobre akcije tako da uvek mozes da nadjes nesto po dobroj ceni.

Imala sam jednu kupovinu kod njih u poslednjih godinu dana. Pozitivna stvar je ta što se naplaćuje jedna poštarina na celu korpu, bez obzira na to ko je dobavljač pojedinačnih proizvoda. Negativna stvar je ta što se ne poštuju ugovoreni rokovi dostave i uvek na predviđeno vreme treba dodati još neki dan. Korisnička podrška u vezi kupovine je slaba. Ja sam zadovoljna kupovinom koju sam obavila kod njih, jer sam ubacila desetak proizvoda u korpu bez razmišljanja ko je dobavljač i svi su bili najpovoljniji na našem tržištu. Ipak, iskustvo kupovine nije bilo baš sjajno, jer je slanje paketa dosta kasnilo i morala sam dodatno da im se obraćam.

Имали су подизање у радњи, без птт увек повољнији. Сада је та опција укинута те често бигбенг са "ценкањем" испадне повољнији.

490 дин, за крупније (скупље) ствари ок. За јефтиније једино да се уклапа са другим.

Moje jedino iskustvo sa Jakovsistem - narucio zvucnike za auto u petak pre podne, oni ih poslali popodne, a Bex ih isporucio u subotu pre podne. Zanimljivo je da je Bex pracenje pokazalo da je roba poslata iz Lestana, dakle verovatno direktno od dobavljaca, zato je i mogla stici tako brzo.

Jakov je imao prodavnicu/magacin u Beogradu, da li jos uvek imaju ne znam. Na sajtu je jos uvek izlistan kontakt telefon u Beogradu.

Nema koliko znam, samo dostava

Poslednja izmena:
U Nisu su do pre koju godinu imali lokal u centru, a sada imaju samo taj lokal/magacin na Bulevaru.

Nazad
Vrh Dno