Šta je novo?

Jako dobar editor, obavezno probajte!

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Naleteo sam na strasan editor za Windows, zove se EmEditor. Podrzava puno programskih i skript jezika. Steta sto ne mogu da okacim slicicu da vidite odmah ali nema veze stavicu kao attachment.
Najvaznije je sto je brz, veoma stabilan, moze da ucitava fajlove ogromne velicine, totalno prilagodljiv i poseduje sve napredne funkcije, pored ostalog "sintax highlighting" i pored svega toga jako lepo izgleda.
Sto je najvaznije nije pisan uz pomoc MFC -a, zbog cega je stasno brz i exe fajl je jako mali, oko 300KB (zavisno od OS -a).
Link do download stranice:
http://www.emurasoft.com/emeditor3/index.htm

Nazalost program nije free, mada:

sn: 1714 - 3662 - 7436 - 1158

:)
Pisite utiske

Super!

Da, ovo je stvarno jedan od najboljih editora... Ja ga koristim vec par meseci i veoma sam zadovoljan. Najvise mi se svidja mogucnost da se source kod neke html strane iz Internet Explorera gleda pomocu EmEditora, kao i mogucnost potpune zamene Notepada (sto takodje koristim). Jos jedna simpaticna stvar: EmEditor prepoznaje linkove (i one web i e-mail), pa klik na link u EmEditoru otvara defaultni browser odn. mail program...

[za kraj: program lepo radi i neregistrovan!]

Bash me zanima....

Evo skinoh ga malocas i instalirao... i na prvi pogled mi se veoma svidja... samo sam hteo nesto da pitam... dali je on u stanju da mi recimo dopunjava reci kao sto je to moguce u opet primera radi Visual Basicu komandom ctrl+space ili da kada recimo ukucam deo "objekat."gde iza tacke ide neko svojstvo (da mi otvori kao u VB-u combo box gde mogu da izaberem doticnu komandu,vrednost,event...) nadam se da razumete sta je pisac hteo da kaze............uf evo jedan glup primer... znaci radim u tom editoru HTML i sad krecem da kucam recimo <bo i on automatski dodaje <body ili tome slicno... ajd ako moze to negde da se namesti recite ako ako nemoze.... manite se filozofije i rechite prosto NEMOZE MOJ BATO ! fala vi....

Re: Bash me zanima....

mambo je napisao(la):
Evo skinoh ga malocas i instalirao... i na prvi pogled mi se veoma svidja... samo sam hteo nesto da pitam... dali je on u stanju da mi recimo dopunjava reci kao sto je to moguce u opet primera radi Visual Basicu komandom ctrl+space ili da kada recimo ukucam deo "objekat."gde iza tacke ide neko svojstvo (da mi otvori kao u VB-u combo box gde mogu da izaberem doticnu komandu,vrednost,event...) nadam se da razumete sta je pisac hteo da kaze............uf evo jedan glup primer... znaci radim u tom editoru HTML i sad krecem da kucam recimo <bo i on automatski dodaje <body ili tome slicno... ajd ako moze to negde da se namesti recite ako ako nemoze.... manite se filozofije i rechite prosto NEMOZE MOJ BATO ! fala vi....

Idi do plugin dela sajt -a. Tamo imas AutoComplete plugin. Probaj ga, trebalo bi da on radi posao. Koliko sam video ima podrsku za cpp, php, javascript, html i jos neke.

Hvala Artz to je to sto me je muchilo... :wave;

Nazad
Vrh Dno