Devix89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.09.2013
- Poena
- 245
Pozdrav, kako si rešio slučaj na kraju?Ocekujem da platim onu cenu koja je u izlogu u ovom slucaju cenu koja je na sajtu za te dane koje sam izabrao, nisam ja postavljao cene nego oni koji izdaju. Da li postoji neko pravilo za to na sajtu?
Ja imam sličan problem sa jednim objektom u blizini Rtnja. Pre tri nedelje smo videli ok cenu za tri noćenja sa doručkom za dvoje,
za doček NG 30., 31., i 01. Zvali ih da proverimo pre rezervisanja, pitali da li će u restoranu biti nešto organizovano, da li će biti skuplje zbog toga, i obaveza da se prisustvuje, rekoše ma ne, ta je cena aktuelna, da ne treba ništa uplatiti. Mi rezervisali.
Međutim, zovu u subotu, kažu zvale su gazde iz BG, i dale naredbu da sve rezervisane preko bookinga zovu i obaveste da je neophodno doplatiti za večeru (švedski sto) po glavi 60€ za 31. i 30€ za 01., što bi za nas dvoje bila doplata do 180€, što izađe više nego duplo u odnosu na inicijalnu sumu za koju smo rezervisali.
Dodatak: u rezervaciji stoji da treba platiti depozit do 15 dana pre dolaska, međutim telefonski su rekli da to ne treba. Sad kontam da će oni sačekati da mi "ne platimo" depozit pa će imati osnova pred bookingom da raskinu rezervaciju.