Pri igranju nekih igrica redovno mi se desava da usred igre jednostavo izleti u desktop. Probao sam i sa reinstaliranjem igrica, detonator drajvera, 4 in 1 service pack-a ali nista ne pomaze. Mozda neko zna u cemu bi mogao da bude problem ?
Možda je do nekompatabilnosti DX 8 i AMD procesora.skroller je napisao(la):Pri igranju nekih igrica redovno mi se desava da usred igre jednostavo izleti u desktop. Probao sam i sa reinstaliranjem igrica, detonator drajvera, 4 in 1 service pack-a ali nista ne pomaze. Mozda neko zna u cemu bi mogao da bude problem ?
Na to sam i mislio, ali koliko se secam i ako se ne varam radilo se samo o XP-u (znaci kombinacija DX 8+AMD+XP) - pa sam zato prvo pitao koji je OS...magick je napisao(la):Možda je do nekompatabilnosti DX 8 i AMD procesora.Ne, ozbiljno. Sećate se toga? Ima čak i zvanično saopštenje povodom tog baga na MS-ovom sajtu.
Postoji nekakav konflikt između DX 8 API-a i XP procesora, a problem se manifestuje upravo ispadanjem na desktop u nekim igricama. MaX, sećaš li se ti toga?
Kokos je napisao(la):Ja imam taj problem u igrici max payne jednostavno mi se ne da vec godinu dana odigram tu igricua nenormalno mi se igra posle demoa izbaci na desklop imao sam konfiguraciju amd xp 1600+,1700+,2000+...pa ploce aus A7V133.333do A7V8X graficka je bila radeon built 8500,onda sam postovo pa je bilo reci amd via......sada imam intela 2.4 asusa P4PE radeona GA9700 pro opet nista
![]()
![]()
Zbog te igre sam instalirao sve os i opet nista jednostavno
Ako neko zna lek nek pisecheers
delimir je napisao(la):Kupi VIA C3, to je provereno resenje![]()
DS9 je napisao(la):Ja hocu (bez zezanja) da ga kupim. Da li ga neko diluje u Srbiji (koliko znam, ne). BTW, da bi stavio c3, morao bi da promeni i plocu.
skroller je napisao(la):Pri igranju nekih igrica redovno mi se desava da usred igre jednostavo izleti u desktop. Probao sam i sa reinstaliranjem igrica, detonator drajvera, 4 in 1 service pack-a ali nista ne pomaze. Mozda neko zna u cemu bi mogao da bude problem ?
delimir je napisao(la):Naravno da ih treba instalirati obavezno, ako je u pitanju neka novija KT333/KT400 ploča...Kada je pisan WinXP KT333 nije ni postojao pa onda i drajveri koji dolaze uz XP ne daju adekvatnu podršku tim čip-setovima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari