Vader
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.06.2001
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X, Arctic Freezer 34 eSpord Duo
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- Corsair Vengeance LPX DDR4 32 GB
- GPU
- AMD 6700 XT PowerColor Red Devil
- Storage
- 980 Pro 2 TB + 970 Evo 1 TB + WD Red 4 GB
- PSU
- Adata Core Reactor 850W
- Kućište
- NZXT H7 Flow Black
Ja imam ovaj problem, kada startam Operu 9 koja je imala otvorene tabove prilikom prethodnog izlaska ona mi uredno otvori te tabove, i pošto sam u njoj offline jer sam bio offline kad sam prethodno iz nje izlazio ona mi sada nakon startanja i otvaranja tih tabova kaže da ne može da otvori/prikaže npr. http://www.sk.co.yu/favicon.ico ili favicon.ico na nekom drugom sajtu.morbius je napisao(la):Nego primetih da mi stranice sa ovog foruma ne ostaju u kešu. Pri ponovnom pokretanju Opere 9 dobijam Could not locate remote server poruku.
Isto je i sa još jednim forumom koji koristi InvisionBoard.
Ima li još ko ovaj problem?
Takođe, nema šanse da pobijem reklame na Benchmark stranici. Content blocking je zasivljen.
A na nekim drugim sajtovima kao da traži da refresha counter na tom sajtu i žali se što sam offline. Sve to zato što je otvorila te stranice ali je vidjela da sam offline. Ali to je ometajuće, Opera 7.54 mi nije nikad to tražila, ako je startam i otvori mi tabove i vidi da sam offline nikad mi ne izbacuje te pop-up prozore i ne traži da se konektujem da bi nešto sitno odradila već normalno radi offline.
Da li se još nekome ovo dešava i zna li kako da sredim da me ništa ne gnjavi kad je otvorim offline?
Da se nadovežem, za jedan obični forum mi Opera 9 kada je startam offline izbaci prozor u kome napise:
Offline mode is enabled. Can not open
http://www.google-analytics.com/__ut...8&ut msc=32-b...
Do you want to switch to on-line mode?
I slično mi se dešava sa Operama poslije 7.54, koju još uvijek koristim kao primarnu. Možda zato što sam ove novije instalirao u drugi direktorij ostavljajući Operu 7.54, iz predostrožnosti, samo da vidim kako će ove novije raditi. A Opera 7.54 mi radi OK, pa se nisam ozbiljnije angažovao oko ovoga, ali ako ovo može da se ne dešava onda bih prešao na Operu 9.