Šta je novo?

Izasla iz stampe "Thinking in C++"

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
Za sve one koje zanima C++. Iz stampe je izasla knjiga "MIsliti na C++" od izuzetnog autora Bruce Eckel-a. Ne zelim nikoga da reklamiram , samo da pomognem ljudim upronalazenju prave literature. Samo se nadam da je prevod uradjen korektno.

www.mk.co.yu pa vidite tamo....

pozdrav!

type; type; type;

To je izuzetna knjiga...bar ja mislim

Postoji u ovoj sobi sticky thread "Knjige za preporuku", pa je verovatno covek mislio da napises jedan post o ovoj knjizi ako ti se vec toliko dopala...

OK, chinilo mi se da je doshlo do zabune ---> "ko je postavio ovaj thread, bespotrebno, kada vec postoji sticky"
...inace napisacu danas neke utiske o dotichnoj...

Da, ubacio sam "jednom" i "(?)" cisto da predlog ne zvuci napadno ili tako nesto :) .

ja se izvinjavam ako sam uneo neku zabunu..

znam za sticky thread, ali mi se ovo izdanje cinilo malo vanserijski dobro, upravo zbog autora, pa sam zato otvorio novi thread..

nista nisam ucino zlonamerno, sve je iz najbolje namere

pozdrav!

Thinking in C++ knjigu imam vec dobre dve godine u pdf formatu...

Moram da pohvalim izdavače što su se potrudili da ovu knjigu izdaju kod nas. Mnogi imaju ovu knjigu u PDF-u ali knjiga je knjiga :)

Nisam bas neki ekstra znalac ali danas sam je uzeo u biblioteci i pregledao i nije mi se bas nesto dopala, za nekoga ko pocinje da uci C++ po mom misljenju ne daje bas puno objasnjenja, cak pravi zabunu. Al je zato onaj Izvornik C++ zakon !!!

da li mozes da mi das link ka doticnij knjizi???

mislim na taj c++ izvornik

Nemam link, a cisto sumnjam da postoji u e- verziji. Ja je imam, ali je od papira sazdana a ne od 100101011100101000...... :)

vmiro je napisao(la):
Nemam link, a cisto sumnjam da postoji u e- verziji. Ja je imam, ali je od papira sazdana a ne od 100101011100101000...... :)
Niko nema bas toliko star (izdrzljiv) skener ;P .

nenene..
mislio sam ka izdavacu knjige ili tako to..
gde moze da se kupi..?

na to sam mislio!

Ne vidim zasto Eckel-ova knjiga pravi zabunu za C++...Jedino sto moras biti upoznat sa proceduralnim programiranjem.

Nisam citao prevod, ali original je po meni ubedljivo najbolji za one koji pocinju sa C++.

vmiro je napisao(la):
Nisam bas neki ekstra znalac ali danas sam je uzeo u biblioteci i pregledao i nije mi se bas nesto dopala, za nekoga ko pocinje da uci C++ po mom misljenju ne daje bas puno objasnjenja, cak pravi zabunu. Al je zato onaj Izvornik C++ zakon !!!

Knjiga u verziji 2 i u 2 toma je dostupna sa sajta autora i sa milion drugih lokacija...

http://www.mindview.net/

Prvi deo je lepo organizovan sa linkovima, drugi bas i nije...

Citao sam par prevedenih knjiga od mikroknjige i nije mi bilo dobro... tako da ne bih sebi ponovo priredjivao to iskustvo, apogotovo ne jos i da platim za njega...

Kod nas je izdavac CET, knjiga se u originalu zove C++ primer u izdanju Addison - Wesley.
liNk

Nazad
Vrh Dno