Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

bogami sinoc se rostiljalo vidimo se veceras opet, al moram da kazem teamspeak je do jaja znaci kako sam se samo smejao komentarima :D

Bio bi super team speak kad bi svi iz jednog tima bili u jednoj grupi. Uvek ima neki uljez iz druge grupe pa ne mogu da odajem informacije o strategiji. Čak ne možemo ni da se dogovorimo o strategiji kad tu uvek ima nekog špijuna! Lepo ljudi, napravite drugu grupu u team speak-uako ste u drugom timu, ili lepo pređite u tim na čijem ste channel-u!

Evo za večeras ako bude bio prazan! Pratio sam ga jedno vreme i ima mali ping, kreće se od 90 (95% vremena) pa do 150 (3%). Trebalo bi da je uključen punkbuster na njemu.
194.105.152.32:27045

Poslednja izmena:
reci cu samo bravo mile :D ovo za teamspeak je u pravu stvarno je glupo kad protivnik cuje sta se dogovaramo...

mogu misliti kako lepo laguje igra kad neko sa ADSL-a krene da prica nesto u mikrofon :d ono, ping 3000+

E, da. Ako ne bude radio
onda ćemo na ovaj
217.160.221.126:31000
ili ovaj
213.228.232.34:27800

Probajte ovim redosledom. Svi su CTF sa 16 igrača.

Ne laguje uopšte kad se priča preko mikrofona. Znači sve samo kliziiiiiiiii.....

Poslednja izmena:
Mda, samo nesto laguje na onom LastHope ili kako se vec zove od sinoc. Ja i Cwelle igramo bez problema sa jedne ADSL linije na drugim serverima, ajde videcemo kako ide sa ovim novim...

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne mogu da verujem!!!!!!!!!!dal sam ja toliki baksuz pa da uvek naletim na neke cheatere ili ja stvarno uzasno igram,ili fear baguje kao counter ne znam...ali ljudi e roknem lika dva puta railom i nista on me ibije iz jednog pucnja ,penetratorom rokam lika u glavi ,oni koci se formirali ko kruna i skacem (posto smo isli jedan drugom u susret)da ga zabodem nogom zabodem ga i preskocim nekako i rokne me sledja,posle smrti ti se pojavi kao neki spectacate mode i vidim tok lika koji sa kocima trci kao da se nista nije desilo:wall: :mad: :mad: voleo bih da Sierra napravi pod hitno neku anti cheat zastitu kao sto je Valve uradio sa VAC u counteru

p.s. nemojte da me pogresno razumete da ja sad mislim a svako ko mene ubije je cheater nije tako!!! hocju da igram posteno pa makar nemao ni jedan frag i svi me ubijali
poz i vidimo se na f.e.a.r.-u

Ubacite i markosmi
Isto i na xfireu

Vi slobodno igrajte ali ja ne mogu danas, nešto mi je loše. Ne vidim uopšte kako treba. Sorry.

Ajd ozdravi sto pre, nemaju ljudi koga da ubijaju. :)

Nja. Veceras su mene, osveticu se.
Mrzim CTF....

ili meni ne radi onaj Friend finder da kazem ili vi nikada ne igrate F.E.A.R. Combat:p
nikad vas nema a ja bas cesto igram fear

Aaaa, taman krenula TDM makljaza oko ponoci kad, puf! Nema struje... zivela elektrodistribucija :mad: .

Poslednja izmena:
e xfire je mnogo dobra stvar i preporucujem svi koji hoce da se igraju da ga stave i ovde kazu svoj user tako cemo se najlakse naci ona friend lista u samoj igri nije ni za k*rac. meni je nick na xfireu dimke. vidimo se preko nisana :D

Ja ću večeras moći. Gde ste igrali juče, na kom serveru? Gde ćemo večeras?

sninuh sada Xfire i regovah se nick mi je misticx1337 ;)
poz i vidimo se......

dogovoricemo sa na xfire-u oko 22 vidimo se...

Može ovde???

Username za Xfire: justiceserbia :D

Dobro je bilo, steta samo sto sam vas kokao sa strancima. :) Vidimo se sutra!

Ja sam se iznervirao kad je neko stavio na glasanje da se promeni ona mapa u divljini. Ta mi se najviše sviđa jer je na otvorenom a i obožavam da skidam one što snajpuju, šta im je tu interesantno??

82.192.80.143:27880

Poslednja izmena:
Pa šta je bilo sad?? Došlo nas troje i smorili smo se. Treba nam više za CTF a onaj DM ili TDM je s*anje.

ja nisam mogao da dodjem nazalost...

Dejan

Ako biste voleli da imate server u BG-u ... na Eunet-u prijavite interesovanja na gamer.eunet.yu !!!

Mislim da nece biti problema ... Ako ima zainteresovanih ???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno