Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

Overkill

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2004
Poena
320
Znaci vec je pisano o igri tako da necu ponavljati o cemu se radi.Bitno je to da je izasla besplatna, kompletna multiplayer verzija pomenute igre.
Registracija je obavezna na http://www.joinfear.com/.Po zavrsenoj registraciji na e-mail ce vam stici cd key i mozete pristupiti downloadu...dobro ne mora bas tim redosledom:)
Igra je "teska" 1.76Gb.

U ludnica! Hvala za ovu vest!
Jao sto nisam uplatio brzi paket :wall: :d
Konacno malo da odmorim od cs-a :)
F.E.A.R. for free :banana: :banana: :banana:

Ko prvi skine klijent svaka mu čast. Redovi čekanja su ogromni, ftp serveri ne rade, a torent krene par sekundi pa stane iz bilo kog klijenta (što sam prvi put video). /modovi, obratite pažnju da je ovo free i da ovo o čemu govorim nije piraterija.

Skinuo 25% :D
Inace skidam sa sierinog ftp-a...max brzina (64Kb/s)...

Zato meni Sierra ftp ne radi :)

Eto nama zabave za duge zimske dane(i noci).:banana:

Skidam sa sierrinog ftp-a sa nekih 10 kb/sec :(
Prekidam skidanje sa sierrinog ftp-a :)
Inace nadam se da ce se ovde ponoviti situacija sa ET.
tj da cemo dobiti jedan kvalitetan proizvod :)

Upravo sam skinuo klijent sa ActionTrip servera punom brzinom :smoke: (znaci nemojte koristiti ni jedan link za DL izlistan na www.joinfear.com, sierra i torrent su spori dok su ovi ostali brzi ali traze registraciju i pare, idi te na ActionTrip->Files i nacice te fearcombat_en_107.exe na listi). Jedino ove woone iz Sierre mi jos uvek nisu poslale CD key, iako sam se registrovo pre 12h. Kad dobijem CD key probacu na netu i javljam utiske.

Ali ima jedna stvar koja me zabrinjava, na ActionTrip je ovaj fajl bio zaveden kao multiplayer demo, i na sierra sajtu sam popunjavao obaveznu anketu, izmedju ostalog gde je bila opcija trying before buying (probaj pre kupovine)... izgleda da ce se ipak placati za FEAR combat... kasinije.

Poslednja izmena:
Totalno looodilo :d
Ne zna se ni ko pije ni ko placa...igrao sam deathmatch protiv 10-tak igraca i vladao je totalni haos...pozitivni :D

Nego kazi mi kada si dobio CD key? Posle koliko vremena od registracije ti je stigao mail sa CD Keyom?

mLaki je napisao(la):
Nego kazi mi kada si dobio CD key? Posle koliko vremena od registracije ti je stigao mail sa CD Keyom?

3.5 sek. :)
Salu na stranu, stvarno sam ga odmah dobio.Koristio sam gmail...moguce da je problem ako si koristio neki .yu mail...a mozda...ma ko zna...probaj ponovo da se registrujes.

U pravu si, problem su .yu mailovi, imam tri .yu mail adrese i nije poslao CD key ni na jednu, i evo sad sam registrovo jednu yahoo adresu i odmah mi je poslao. Jos samo da defragujem HDD i klanica moze da pocne!

Poslednja izmena:
takodje odmah dobio cd-key gmail account u pitanju

Ufffff, evo sad sam probao preko neta, brzzzzzo, jako brzo, bro se ubija, brzo se gine, totalna ludnica, preterano!

evo i ja da kazem jako lepo ima dosta servera na kojima je ping do 100 sve u svemu zadovoljan

Igrao sam prvi put danas po dva kruga na dva servera i za zivo cudo na oba bio prvi, ili oni ne znaju da igraju ili sam ja jako dobar:eyebrows:
Igra je do jaja, po meni mnogo bolje od CS.
Zamerka je da su mape isuvise male.
Sto se tice pinga, nije mi prelzio 50.

evo i mala slika kao potvrda.

Prilozi

• Viktor.JPG
    Viktor.JPG
    49.3 KB · Pregleda: 128
Izgleda da n+1 godina igranja CS-a od coveka napravi FPS mastera... ja sam upao na jedan server u pola partije, do duse na kraju nisam bio prvi, bio sam treci. Ima dosta servera sa pingom oko ispod i oko 50, to su sve madjarski i okolni serveri... Sve u svemu igra je pravo loodilo, narocito je dobar onaj death match mod sa slow motionom, u kojem sam ownovo sve igrace!

Poslednja izmena:
U pravu si, problem su .yu mailovi, imam tri .yu mail adrese i nije poslao CD key ni na jednu, i evo sad sam registrovo jednu yahoo adresu i odmah mi je poslao. Jos samo da defragujem HDD i klanica moze da pocne!
Meni bas suprotno nije hteo da mi posalje gmail ali odmah poslao na .yu .
Nisam probao jos uvek skidam.

Da li taj CD-key treba za download ili se unosi pre ili prilikom instalacije ???
Btw. ja imam dva kljuca,ali jos nemam igru.

Pih, tek 38%.... I hate you guys... Ali doci cu ja... Pa cemo videti ko mesa malter, a ko drzi visak...

evo ja sada skidam i ide punom brzinom....mada znajucji kakav je bio fear demo MP bicje fenomenalno

kowalski je napisao(la):
Da li taj CD-key treba za download ili se unosi pre ili prilikom instalacije ???
Btw. ja imam dva kljuca,ali jos nemam igru.

Prilikom instalacije.

Ok na kom serveru se najcesce pika ajd se dogovorimo pa okuvamo...

To jedino ako igramo u TDM jer u DM nema sanse da vidis ko je ko.

Pa tebi ide kad imash 768k net... :p
Meni ide oko 30kb/s.
Jedino mi frka shto skidam preko mozile a fajl je velik pa ako neshto pukne ajmo jovo nanovo, nema resume...:trust:

Poslednja izmena:
kolika je brzina konekcije potrebna za igru?
djoleNS@ skidam sa gorepomenutog linka (pomocu dap-a) radi resume.

Pa koja je poenta u tome? Shto ga nisi bacio na neki flashget i sl...

P.S. 85% Yipi...

Poslednja izmena:
E super, znachi moze da se skida preko DAP-a.. Ja ga neshto nikad ni ne koristim, jer pola dl linkova nece da mi radi preko njega.

<offtopic>
Nego aj meni neko nek objasni na koju foru su meni dva downloada koja idu istovremeno tako brzi (prvi 15kb/s, drugi 29kb/s) kad mi je net 256k, shto znachi maximalno bi trebali biti po 15kb/s svaki...?
Takodje mi se isto deshavalo preko limewire da mi skochi dl na ~40kb/s... Ne bude dugo tako ali kako uopste i uspe kad bi max trebao biti oko 30kb/s?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno