Šta je novo?

Izašao Coldfear.

Pa recimo i nije neka mudrost, cepas ga, pa malo on tebe i uz mnogo srece (kada riba montira sve eksplozive) ostane ti nesto energije, onda on tebe treba da zgrabi, a ti njega da napucas pistoljem u glavu (tako 4 puta, ako se ne varam), i to bi bilo sve....

Ma uspeo sam da prezivim montiranje ali... aaaaaaaaa... znaci, to je fora... u glavu da ga roknes... a kada, je l' kada se na ekranu pojavi ono SHOOT ? Jako mi malo energije ostane, tesko da ce biti dovoljno...

tako je, prvo se koprcas, pa kada ti napise shoot ti opali i tako par puta....

SilentDEX je napisao(la):
tako je, prvo se koprcas, pa kada ti napise shoot ti opali i tako par puta....

To je (bar po meni) najbolja fora u igri, steta sto nisu je malo vise spice-ovali sa nekim bullet-time efektom... Al` bi onda igrao! :-devil-:

Postoji li neki nacin da izbegnem onaj njegov udarac nogom, kada on juri za Anom a ja skrenem paznju na sebe? Ostane mi jos 5mm energije kada zavrsim taj deo jer me svaki put overi nogom, odnosno u 9 od 10 slucajeva, i taj jedan put se desi slucajno da me promasi.

morace vise puta slucajno da te promasi, ja sam na moju srecu tu imao punu energiju tako da mi i nije bilo "preterano" tesko da ga koknem.

Danas sam je i ja presao! Okozio sam se dok nisam presao poslednju kraljicu. Ne mora da ga slucajno promasi. Dovoljno je da kada se zaleti na tebe trcis u kontra stranu od one ruke kojom te udara, dok kada te gazi svejedno je da li ces levo ili desno da bezis. Potrebno je posle 3 puta ga overiti u glavu.

Jaaaao, ja za sada ne mogu vise od 2 puta da ga overim.......

Ono sto ne mogu da provalim je da li uvek udara istom rukom. Kada Ana postavlja prvi eksploziv tu me ne uradi ni jednom, tacno sam ga provalio, ali kada namesta drugi i treci tu ga nisam sasvim provalio, odnosno ne mogu da skapiram kojom me rukom udara odnosno na koju stranu da bezim.

Poslednja izmena:
Ufff... presao sam... Eternity, mnogo si mi pomogao, hvala! :)

Igra je super, ali sam ocekivao neku zescu animaciju na kraju... kad' ono 5 sekundi i cao... mnogo se "naglo" zavrsava... inace je fenomenalna!

Papss je napisao(la):
Ufff... presao sam... Eternity, mnogo si mi pomogao, hvala! :)

Igra je super, ali sam ocekivao neku zescu animaciju na kraju... kad' ono 5 sekundi i cao... mnogo se "naglo" zavrsava... inace je fenomenalna!

Nema na cemu, brate! :wave:
Slazem se da je igra fenomenalna, ali mogla je biti duza. Ja sam je presao za 3 dana.

Meni je ok duzina. Nisam bas ljubitelj preterano dugih igara.

Došao sam do dela kada sam pokupio C4 i treba prvo da postavim u podvodnom liftu, ali nemogu nikako da se izvučem iz eksplozije.
Please HELP!

undertaker_84_ je napisao(la):
Došao sam do dela kada sam pokupio C4 i treba prvo da postavim u podvodnom liftu, ali nemogu nikako da se izvučem iz eksplozije.
Please HELP!

Kada postavis eksploziv treba da ides u pravcu iz kog su dosao, znaci, ponovo treba da ides kroz tunel trceci.

Poslednja izmena:
sorry za glupa pitanja, od sada ću prvo da pogledam kontrole.
Tek sam sad otkrio da je trčanje SPACE.

ali voda me uvek stigne

Cim postavis eksploziv odmah kreni ka vratima i nemoj ni da pustas dugmice sa tastature, vec odmah po izlasku iz te prostorije nastavi da trcis kroz tunel sto brze mozes, i pripremi se da kada stignes ispred drugih vrata na kraju tunela da pritisnes taster E (po difaultu za otvaranje vrata). Pozdrav.

Prosto mi je neverovatno da si dosao pred kraj igre, a da nisi provalio da mozes da trcis! :S:

Bilo je teško, ali ne i nemoguće.
Sada sam stigao do dela kada riba postavlja eksplozive, a ja treba da odvraćam pažnju onom stočiću od njenog oca. I kad je sve postavila i krenulu u helikopter nastaje problem. Nemož` ga ubiti i tačka.
Ali kad sam toliki deo prešao bez korišćenja trčanja uspeću i ovo, nadam se :)

Sada sam stigao do dela kada riba postavlja eksplozive, a ja treba da odvraćam pažnju onom stočiću od njenog oca. I kad je sve postavila i krenulu u helikopter nastaje problem. Nemož` ga ubiti i tačka.

Receno je vec u predhodnim post-ovima kako se prelazi, ali ajde da objasnimo jos jednom. Znaci nije nista tesko, samo trebas da bezis (kreni ka njemu, a onda kada ti se priblizi pobegni u stranu) kada se on zatrci ka tebi da te udari nogom. Kada te bude uhvatio i podigao onda trebas da mu pucas u glavu tri puta i mrcina pada na zemlju i KRAJ igre. Dovoljno jasno?

Bilo je teško, ali ne i nemoguće.

Mislim da to bez tracanja ne moze da se predje.

Vrh Dno