Šta je novo?

Izašao Coldfear.

Ja sam probao samo na kratko igra je odlicna samo nesto nisam provalio gde je SAVE :wall:

Nemas save,tj. imas ali samo gde ti igra dozvoljava odnosno ponudi.

Agilni je napisao(la):
Mislis na 3rd person mode? :d

Ne, bas mislim na 1st i 2nd person mode. Tako je u opcijama. A ima i 3rd.

A igra mi se toliko svidja da je to nesto neverovatno!!! Znaci, mnoooogo je dobra, i originalna, i ima nekih novih efekata, i super je grafika, i jeziva je, i mnogo bolja od The Suffering i svasta. :) I mnogo mi se svidja nacin na koji padaju zombiji kada ih upucas... je l' to bese fizika? :)

Papss je napisao(la):
Zaglavio sam se. Moram da oslobodim kapetana Lubenskog koji se zatvorio u hladnjaci. Glavna misija je da nadjem "autopilot unlocking code" . Pored toga, pise mi i da sa Aninom sifrom mogu da otvorim "Rear deck" vrata. Potpuno sam se pogubio, ne znam ni gde da idem ni sta da radim. Hladnjace su potopljene vodom, vrata ne mogu da se otvore, a svakih desetak sekundi struja roka kroz vodu........

Help?

Rear deck vrata? Ides skorz na pocetak i otvoris leva (ili desna vrata) pored kutije koje se klima i gori...

BTW, igrica je super, samo je jadno sto je portovana, kamera je ocajna... Najvise mi se svidja laserski nisan u igrici, posebno kod AK-47ce...

Igra je brate mnogo kratka, ali je stvarno dobra :)

Meni, iskreno, kamera ne smeta. Uostalom, imas tri vrste kamere pa biraj koja ti najvise odgovara - 1st, 2nd, 3rd person. Ja igram sa onom pri kojoj junak nisani i maaalo me nervira sto kada god udjem na neka vrata, kada ucita tu drugu prostoriju, vrati me na onu kameru (ne znam koja je to) pri kojoj ti mis nicemu ne sluzi nego uvek moram da pritiskam taster da bih se vratio na onu u kojoj igram.

Inace, provalio sam ono gde sam se bio zaglavio, bas treba dosta vremena da se pohvata sta se gde nalazi na onom brodu - sto je po meni bas dobro. Ja se i dalje gubim i uvek trazim ono sto sam pre toga vec jednom nasao. Sada treba da odem da se nadjem sa Anom na "vidikovcu" i znam da sam tu ranije bio ali sada ne mogu da ga nadjem. :)

Igrao 20-30 minuta, smorio se (zbog upravljanja, najvise)... "prica" i grafika, ustvari sve, osim upravljanja, je sasvim ok, ali nisam mogao... neee, igra traži džojped... F#ck, I'm getting old :D

Ne znam, meni upravljanje zaista nije toliko strasno. Ne smeta mi uopste.

Nego, je l' zna neko sta da radim kada iskocim sa broda, udjem u lift, popnem se gore i kada otvorim vrata lifta postoji jedan jedini put na cijem kraju se nalazi provalija i ne mogu da predjem preko jer ne postoji skok (e to je za mene najveci minus ovoj igri jer mrzim igre koje nemaju skok) ?

a kako bi bilo da po izlasku iz lifta krenes na drugu stranu???

Papss je napisao(la):
Ne znam, meni upravljanje zaista nije toliko strasno. Ne smeta mi uopste.

Nego, je l' zna neko sta da radim kada iskocim sa broda, udjem u lift, popnem se gore i kada otvorim vrata lifta postoji jedan jedini put na cijem kraju se nalazi provalija i ne mogu da predjem preko jer ne postoji skok (e to je za mene najveci minus ovoj igri jer mrzim igre koje nemaju skok) ?

Meni u 90% igara skakanje deluje smesno i nerealno... Recimo, lik prebacuje pucu koja izgleda kao da ima 30kg u jednu ruku, pa skace 7-8 metara bez zaleta... Mnogo je realnije bez tog skoka, nego jednostavno, kada pridjes prepreci, popenjes se i cao.

Igra mi se svidela, samo što je kratka. Pošto mi nije mi išlo da ukantam Aninog ćaleta na kraju, lepo sam sašuvao save fajlove i uninstall.

borab je napisao(la):
Igra mi se svidela, samo što je kratka. Pošto mi nije mi išlo da ukantam Aninog ćaleta na kraju, lepo sam sašuvao save fajlove i uninstall.

Pa koliko treba da se ona predje?

Presao sam igru i mogu da kazem da je na mene ostavila odlican utisak. Koliko dugo treba da se igra da bi se zavrsila ne mogu bas precizno da kazem, zato sto sam se zaludeo sa igrom dok sam je igrao, pa mi je vreme nekako brzo proletelo, ali otprilike treba jedno 20-ak sati ako ne i vise, sto je po meni sasvim korektno. Pozdrav.

Agilni je napisao(la):
Meni u 90% igara skakanje deluje smesno i nerealno... Recimo, lik prebacuje pucu koja izgleda kao da ima 30kg u jednu ruku, pa skace 7-8 metara bez zaleta... Mnogo je realnije bez tog skoka, nego jednostavno, kada pridjes prepreci, popenjes se i cao.

Ok, ali u ovoj igri nema ni "skoka" u smislu da se popnes na prepreku kada joj pridjes. Uopste ne mozes da se popnes na prepreku. To je veoma ogranicavajuce.

Zaista se ne secam kada su u nekom topic-u SVI ljudi okarakterisali neku igri kao dobru, kao u ovom.

Poslednja izmena:
sta da kazem osim da za jedan console port igra cak stvarno dobro funkcionise, izgleda da je port odradjen kako treba osim sto ja ne volim konzolaske igre, mada igra stvarno izgleda fantasticno sa graficke strane, kapi kise su fenomenomenalno odradjene. ;)

A talasi ? Oluja ?

Dobio je 69 na actiontrip-u!?!?!???????????????????????????????????????????

Znaci, bukvalno ne mogu da verujem. I sad' neko ko cita a ne zna, mislice da je igra ******.

Kako da nadjem SCIENTIFIC DORMITORY gde se nalazi lap top doktora Kamsky-ja?

Mnogo me nervira sto sve nesto mora da se trazi. Znam da sam na nekim vratima video taj natpis ali nema sanse da se setim gde. U stvari ima jedno mesto za koje sam ubedjen da je to ali tamo ne mogu da se vratim.

Papss je napisao(la):
Kako da nadjem SCIENTIFIC DORMITORY gde se nalazi lap top doktora Kamsky-ja?

Mnogo me nervira sto sve nesto mora da se trazi. Znam da sam na nekim vratima video taj natpis ali nema sanse da se setim gde. U stvari ima jedno mesto za koje sam ubedjen da je to ali tamo ne mogu da se vratim.

To se prostorija nalazi tamo gdje su spavaone i onaj lift za underwater.

ljudi, kad vec pitate za pomoc u igri i odgovarate stavite rec SPOILER, nista ne kosta a znaci mnogo ;)

Znao sam da je to!!! Ali nije bilo sanse da ponovo pronadjem taj deo! Onda sam nasao walkthrough. Samo, usput ima ono veliko cudoviste i ne znam kako da ga ubijem. Komande su takve da potpuno onemogucavaju brzo reagovanje. Vidim da u sobi imaju neki burici (da, da, opet ti cuveni burici) koji eksplodiraju kada pucas u njih ali sve se tako brzo odigra (citaj: **** mi majku) da ne mogu da se snadjem ni da razmislim sta i kako. A nevidjeno mi je cimanje da svaki put prelazim isti deo do toga dela. ****** kada ne moze da se snimi pozicija kada hoces. Kako si ga ti ubio? Poceo sam polako da gubim strpljenje a steta je, jer je to blizu kraja.

na koje cudoviste mislis? Jel' ono sto ide i po plafonu ili na ono koje ima onu cudnu ogromnu crvenu ruku?

P.S. tek da vidis kako ces na kraju da se smaras sa cudovistem.....

Leleee... s' obzirom na moje strpljenje cenim da cu popizdeti i bataliti igru... a zao mi je da je ne zavrsim...

Mislim na cudoviste koje se nalazi na putu ka onoj sobi gde se nalazi doktorov lap top, u nekoj sobi sa buricima koji eksplodiraju... to sa crvenom rukom...

Papss je napisao(la):
Leleee... s' obzirom na moje strpljenje cenim da cu popizdeti i bataliti igru... a zao mi je da je ne zavrsim...

Mislim na cudoviste koje se nalazi na putu ka onoj sobi gde se nalazi doktorov lap top, u nekoj sobi sa buricima koji eksplodiraju... to sa crvenom rukom...

Ranjiv je samo ako ga gađaš u tu crvenu ruku.

Stigao sam do samoga kraja, treba da ubijem Aninog caleta ali nemam predstavu kako. Ostane mi tako malo energije posle onoga kada treba da mu odvlacim paznju da ne smem ni da razmisljam o tome da mogu da ga ubijem. Vidim da gori kada ga oprljim bacacem plamena ali mi to ne znaci mnogo... je l' presao neko?

i ja sam, samo sam se otelio dok ga nisam ubio

Poslednja izmena:
Aha... vazi... a da mi malo pomognete da se i ja
otelim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno