Šta je novo?

Izašao Coldfear.

Ma bezobrazluk ! Zato i ne dajem vise od 50din za PC igru... Nema sanse da izadje neki novi naslov, a da sutradan odmah za njim i patch od 50mb-a... Da ne pricam o tome sto je svaka druga igra OCAJNO optimizovana i da sa 6800gt-om ne mogu da igram kako treba... ( A tek portovi sa konzola... strahota )

mislim da stvarno nije primerno da se mi zalimo oko bilo chega vezano za igre kad ih placamo po .. hmmm.. oko 40 puta manjoj ceni... a patch od 50 mb svuda u svetu je otpilike pandan patchu od 5 mb u nashim uslovima...

Opusteno, problemi se koliko vidim javljaju samo na originalima :smoke: Zale se ljudi koji su kupili originale da im copy-protection sistem pravi probleme. I posle kazu "pazi da je legalno" :d :)

Da je Pera imao krk, svega ovog ne bi bilo :)

Poslednja izmena:
Sad sam je igrao 10-ak minuta, i nije lose. Nervira malo ocajan sistem kamera i kontrola, ocigledno direktno portovan sa konzola. Inace muzika i gameplay nisu losi, podseca pomalo atmosfera na silent hill.

Ima se, može se, a? :)

Naravno, kad je populacija nervozna, da se što pre izbace naslovi. Čitaju i oni razne forume, zar ne?

Ja ne mogu da nadjem taj problem o kome vi pricate. :(
Je l' hoce neko da mi kaze?

Papss je napisao(la):
Ja ne mogu da nadjem taj problem o kome vi pricate. :(
Je l' hoce neko da mi kaze?

Problem izgleda imaju samo ljudi sa originalnom igrom
Ko shto je neko napisao copy-protection sistem pravi problem

Danas probao, vise nego zadovoljan za sada. Ovakve arkadne avanture su nesto sto treba vaskrsnuti na PCu, davno nije bilo kvalitetnih stvari...

Ma ne, mislio sam da na sajtu koju su dali nisam mogao da nadjem gde se govori o problemu. :)

Znaci igra je najpribliznija Resident evil serijalu,jel tako?

Ja sam skapirao da je kao The Suffering...

ako ste kupili original, javite se Ubisoftu da bi vam poslali no-dvd krek :d

koja sramota :crash:

EDIT: ali stvarno, nije *******cija... :)

Poslednja izmena:
Igra mi se sviđa, osim, osim nedostatka mape.

Izasao review na gamershellu
1. recenica:
"You know, I've just about had it with these console ports that redefine how low the human race can sink"

:d

A gde je to stiglo ? Mozda za Xkantu ili Playsmor 2, na pcu to koliko mi je poznato nije izaslo.

Ja sam upravo nabavio Coldfear i na samom pocetku na brodu mis mi nicemi ne sluzi!?? Njime ne mogu cak ni da rotiram. Pa da li je to moguce? Ja tako ne mogu da igram (i necu) ? A nemam ni nisan... a u menijima pomeram kruzic, mislio sam da ce tako biti i u igri...

Papss je napisao(la):
Ja sam upravo nabavio Coldfear i na samom pocetku na brodu mis mi nicemi ne sluzi!?? Njime ne mogu cak ni da rotiram. Pa da li je to moguce? Ja tako ne mogu da igram (i necu) ? A nemam ni nisan... a u menijima pomeram kruzic, mislio sam da ce tako biti i u igri...

Da si samo minut posvetio paznju igri, a ne odmah dosao ovde da post-ujes svoje frustracije, video bi da se lik u igri pokrece pomocu WASD kombinacije tastera (po default-u), a mis ti sluzi za nisanjenje. Inace niko te ne tera ni da igras igru ako neces. Pozdrav.

MR.BIG je napisao(la):
Bate, igra nije losa, a imas i nisan i rotiranje misem i itd

Meni nece da se rotira misem a nema ni nisana. Mozda posle moze? U svakom slucaju, prvi utisak je za mene skoro najbitniji a ovoga puta nije dobar. Najmanje sto ocekujem od igre je WSAD + mish + jump + crouch + levi, desni taster misa, nista vise...

Provalio sam u cemu je fora, nisam ni pretpostavio da to ima veze sa 1st i 2nd person mode. KAKVA IGRA!!!

Zaglavio sam se. Moram da oslobodim kapetana Lubenskog koji se zatvorio u hladnjaci. Glavna misija je da nadjem "autopilot unlocking code" . Pored toga, pise mi i da sa Aninom sifrom mogu da otvorim "Rear deck" vrata. Potpuno sam se pogubio, ne znam ni gde da idem ni sta da radim. Hladnjace su potopljene vodom, vrata ne mogu da se otvore, a svakih desetak sekundi struja roka kroz vodu........

Help?

Nazad
Vrh Dno