Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
da, ali mnogi ne zele takav program, pa su mozda odustali da ljudi ne bi bunili! Uostalom, ko skine 270MB, nece mu biti problem da skine jos 10MB (ako bas misli da ima neke koristi od WMPa!)
Nije meni problem da skinem tih 10MB,vec me mrzi da nekoliko puta instaliram svaki od programa,gubim vreme bez nuzde,ali dobro.
Verovatno je i taj razlog sve manje programa integrisu u Win,zbog tuzbi o monopolu
Da, kao preko onog DIVX G400, ali mi ne radi sa .SUB fajlovima, samo sa .TXT pusta automatski, sa .SUB moram manuelno da nadjem prevod........
Jel ima neki bolji program za to......??
koliko sam primetio, ako se titlovi dodaju na nivou kodeka (ffdshow, g400...), oni su uvek u dnu 16:9 slike, a ako se dodaju u plejeru (bs, mpc...) onda lepo odu u dno ekrana, i ne zaklanjaju ništa, pa je to bolja opcija
ovo sve pričam za kombinaciju 16:9 filma na klasičnom ekranu/monitoru..
Windows Media Player mi je nekako spor i trom... Navikao sam se na Winamp koji koristim vec godinama i josh je manje memorijski zahtevan. Ja ne trazim od plejera neke ultra efekte i fore - on je tu da pusta muziku i to je to. WMP ne mogu da koristim ni za gledanje filmova, opet iz istih razloga, pa to radi MV 2.0.7 umesto njega.
Meni se licno ne svidja ova WMP 10 jer mi ne odgovara, za pustanje muzike, ali za gledanje Avi formata je cool
Toliko od mene ali moram da se vratim na stari ali dobriWinamp 5....
Pozdrav..