Šta je novo?

izaš`o Windows Media Player 10

Koji paceri,pa mogli su da sacekaju jos tih par dana i da ga upakuju u SP2,zar ne?!?!

naravno da su mogli, ali bi ih opet neko tužio.. razmak u objavljivanju je verovatno zbog ravnomernijeg opterećivanja servera, tehničke podrške, itd..

Pa ne bi valjda tih 10MB opteretilo njihove servere toliko,mislim kad su ljudi skidali tih 270MB onda sigurno ne bi pucali serveri zbog 280MB

dobro, ne bi opteretilo, u pravu si, ali oni nisu smeli da integrišu WiMP u sp2 jer bi ih tužila neka konkurentska firma, i kraj priče.

Nije meni problem da skinem tih 10MB,vec me mrzi da nekoliko puta instaliram svaki od programa,gubim vreme bez nuzde,ali dobro.
Verovatno je i taj razlog sve manje programa integrisu u Win,zbog tuzbi o monopolu

Mislim da je stvar samo u tajmingu, nije taj WMP nova stvar pa da sad ne smeju da ga update-uju.

Ok da onda zakljucimo pricu o vremenu izlazenja WMP 10,pa da se vratimo na utiske o njemu.

Neko je rekao da je moguce imati titlove preko njega,jel moze malo detaljniji info?

Da, kao preko onog DIVX G400, ali mi ne radi sa .SUB fajlovima, samo sa .TXT pusta automatski, sa .SUB moram manuelno da nadjem prevod........
Jel ima neki bolji program za to......??

DirectVobSub, resava posao, mada ti titlovi nikad ne mogu da budu isti kao oni iz MPC koji su mnogo lepsi...

koliko sam primetio, ako se titlovi dodaju na nivou kodeka (ffdshow, g400...), oni su uvek u dnu 16:9 slike, a ako se dodaju u plejeru (bs, mpc...) onda lepo odu u dno ekrana, i ne zaklanjaju ništa, pa je to bolja opcija

ovo sve pričam za kombinaciju 16:9 filma na klasičnom ekranu/monitoru..

Nije bas tacno to mozes da odaberes u DirectVobSub-u, opcija extend to 4:3

Windows Media Player mi je nekako spor i trom... Navikao sam se na Winamp koji koristim vec godinama i josh je manje memorijski zahtevan. Ja ne trazim od plejera neke ultra efekte i fore - on je tu da pusta muziku i to je to. WMP ne mogu da koristim ni za gledanje filmova, opet iz istih razloga, pa to radi MV 2.0.7 umesto njega.

Meni se licno ne svidja ova WMP 10 jer mi ne odgovara, za pustanje muzike, ali za gledanje Avi formata je cool;)
Toliko od mene ali moram da se vratim na stari ali dobriWinamp 5....
Pozdrav..

Nazad
Vrh Dno