Moorhuhn je napisao(la):..... Sa druge strane brzim razvojem grafičke industrije i programeri su se opustili, ili kako to naš narod lepo kaže, "pustili mozak na ispašu" i ne pada im na pamet da optimizuju malo bolje nove naslove... nego, plati pa se klati..... Pa nije ni čudo što se sve više ljudi prebacuju na konzole (koje ja ne mogu da smislim, jer mi nekako nemaju dušu 😀 )...skup sport je postalo ovo igranje.
Vanja je napisao(la):Čovek se uči dog je živ...
Ti mora da se salis! Nemoj vise o konzolama molim te. Kakve veze ima 3DMark za Playstation-om???Somilic je napisao(la):Jel zna neko da li prave 3dMark05 za PS3?!Mislim ako zna nek se javi ovde i sta kazu kolko ce da ima poena sa overklokom?hmmmm?!
Somilic je napisao(la):Jel zna neko da li prave 3dMark05 za PS3?!Mislim ako zna nek se javi ovde i sta kazu kolko ce da ima poena sa overklokom?hmmmm?!
To mi nije palo napamet,ali prvo moram da vidim da li ce PS3 uopste imati vratanca?Ko zna sta su smislili?!?!Salu na stranu,zar nikog ne kopka kako bi neki test radio na nekoj drugoj platformi,eventualno workstation neki ili Macintosh,X-box,pa na kraju sto da ne buduci PS3?zendraqla je napisao(la):ma mrtav je ozbiljan !!! jos kada klokuje vratanca da se brze otvaraju da moze brze da menja diskove bice pun pogodak !
Somilic je napisao(la):To mi nije palo napamet,ali prvo moram da vidim da li ce PS3 uopste imati vratanca?Ko zna sta su smislili?!?!Salu na stranu,zar nikog ne kopka kako bi neki test radio na nekoj drugoj platformi,eventualno workstation neki ili Macintosh,X-box,pa na kraju sto da ne buduci PS3?
- "Can You translate me to the other page of the street?" :d:d:dnotax je napisao(la):Čudna rečenica. "Čovek se uči, pas je živ".
Jel to nešto kao učenje engleskog ?
"- Does your sister like a cheese?
- Yes, but she got a pencil." 😀😀
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ja sam neutralan po tom pitanju (iliti seva mi paja 🙂 ) ali je potpuno besmisleno stavljati toliko napredne efekte na konzole koje se igraju na TV-u, tim pre sto od shaderskih efekata mozes primetiti samo dim i eventualno neki bumpmapping bez mnogo detalja...
Ma liku sta se glupiras kakav 3DMark za PS2/3 jesi li ti citav.Kao prvo nema razloga da se radi 3DMark jer su sve platforme PS3 platforme iste i ne znam sta ce da dobiju sa 3DMArkom zivotati 😡Somilic je napisao(la):To mi nije palo napamet,ali prvo moram da vidim da li ce PS3 uopste imati vratanca?Ko zna sta su smislili?!?!Salu na stranu,zar nikog ne kopka kako bi neki test radio na nekoj drugoj platformi,eventualno workstation neki ili Macintosh,X-box,pa na kraju sto da ne buduci PS3?
sta se primas !!! zar ne divis da je dlu !!!Ma liku sta se glupiras kakav 3DMark za PS2/3 jesi li ti citav.Kao prvo nema razloga da se radi 3DMark jer su sve platforme PS3 platforme iste i ne znam sta ce da dobiju sa 3DMArkom zivotati
Ahahahahahaa,to breeeeeeeeeeee!?zendraqla je napisao(la):sta se primas !!! zar ne divis da je dlu !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari