Šta je novo?

izaš`o 3DMark05

E, mali, dosta o konzolama i o glupavom polemisanju offtopic! A i lepo kaze vama ostalima, sta se primate odmah!
Neverovatno da se uvek se nadje neka budali da mi ogadi tred koji sam mislio da je interesantan.
Zdra'o

Kad bi jos mogao sve testove da mi prodje 3DM'05 a da se ne zapuca bilo bi divno. 😀
Uglavnom to bude kod onog testa sa letecim brodom i zmajem. Smesi mi se jedan format uskoro. Inace i nije islo toliko lose sto se tice broja frejmova koliko sam ocekivao. Da secka, secka... ali opet bez PAT-a i DC-a i bilo kakvog O/C-a (ni cpu ni graficka) nije lose.

Moorhuhn je napisao(la):
..... Sa druge strane brzim razvojem grafičke industrije i programeri su se opustili, ili kako to naš narod lepo kaže, "pustili mozak na ispašu" i ne pada im na pamet da optimizuju malo bolje nove naslove... nego, plati pa se klati..... Pa nije ni čudo što se sve više ljudi prebacuju na konzole (koje ja ne mogu da smislim, jer mi nekako nemaju dušu 😀 )...skup sport je postalo ovo igranje.

Batice ne verujem da si ti programer sudeci po ovome sto si napisao, a razvojem kompleksnijeg hardvera programeri mogu imati samo jos vise posla, sto se tice optimizacije igre, ne postoji problem koji ne moze da se resi ali pitanje je ko ce to da plati, znaci bilo bi optimizovanije da je neko to platio i da je zeleo da tako bude...., programere mi ne diraj (to su moje kolege) oni dobiju projektni zadatak i rade ljudi.... 🙂 🙂 🙂

Sto se tice konzola to je Komercijalno Cudo bez duse i tu se potpuno slazem sa tobom, igranje je uvek bilo skupo :-devil-:

Poslednja izmena:
Programersko vreme je mnogo skuplje od hardvera, tako da uvek mora da postoji kompromis izmedju hardverske zahtevnosti software-a i vremena koje bi bilo potrebno za dodatnu optimizaciju koda.

Vanja 2400+(166*12,5),1 Giga Ram-a(2*512 dual), Abit NF7, NVidia 6800Leadtek (370/850)
otključana 16/6.Rezultat 3350.... Šta reći! Koja će karta imati 10000 na tom testu? Kakvo hladjenje?

@offtopic
Vanja, ne moras i u poruci da pises svoje ime, glupo izgleda.

Poz.

Vanja je napisao(la):
Čovek se uči dog je živ...

Čudna rečenica. "Čovek se uči, pas je živ".

Jel to nešto kao učenje engleskog ?

"- Does your sister like a cheese?

- Yes, but she got a pencil." 😀😀

Jel zna neko da li prave 3dMark05 za PS3?!Mislim ako zna nek se javi ovde i sta kazu kolko ce da ima poena sa overklokom?hmmmm?!

Somilic je napisao(la):
Jel zna neko da li prave 3dMark05 za PS3?!Mislim ako zna nek se javi ovde i sta kazu kolko ce da ima poena sa overklokom?hmmmm?!
Ti mora da se salis! Nemoj vise o konzolama molim te. Kakve veze ima 3DMark za Playstation-om???

Poslednja izmena:
da li bi mogao neko da mi nareze 3dmark05?

Somilic je napisao(la):

Ja mislim da se covek sali ! :cigar:

Poslednja izmena:
ma mrtav je ozbiljan !!! jos kada klokuje vratanca da se brze otvaraju da moze brze da menja diskove bice pun pogodak !

zendraqla je napisao(la):
ma mrtav je ozbiljan !!! jos kada klokuje vratanca da se brze otvaraju da moze brze da menja diskove bice pun pogodak !
To mi nije palo napamet,ali prvo moram da vidim da li ce PS3 uopste imati vratanca?Ko zna sta su smislili?!?!Salu na stranu,zar nikog ne kopka kako bi neki test radio na nekoj drugoj platformi,eventualno workstation neki ili Macintosh,X-box,pa na kraju sto da ne buduci PS3?

Somilic je napisao(la):
To mi nije palo napamet,ali prvo moram da vidim da li ce PS3 uopste imati vratanca?Ko zna sta su smislili?!?!Salu na stranu,zar nikog ne kopka kako bi neki test radio na nekoj drugoj platformi,eventualno workstation neki ili Macintosh,X-box,pa na kraju sto da ne buduci PS3?

Ja ne volim (mrzim) konzole, a verovatno i vecina sa foruma ! 🙂 🙂 🙂

Ja sam neutralan po tom pitanju (iliti seva mi paja 🙂 ) ali je potpuno besmisleno stavljati toliko napredne efekte na konzole koje se igraju na TV-u, tim pre sto od shaderskih efekata mozes primetiti samo dim i eventualno neki bumpmapping bez mnogo detalja...

Niste ni svesni koliko je ovo otislo u offtopic!

notax je napisao(la):
Čudna rečenica. "Čovek se uči, pas je živ".

Jel to nešto kao učenje engleskog ?

"- Does your sister like a cheese?

- Yes, but she got a pencil." 😀😀
- "Can You translate me to the other page of the street?" :d:d:d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ja sam neutralan po tom pitanju (iliti seva mi paja 🙂 ) ali je potpuno besmisleno stavljati toliko napredne efekte na konzole koje se igraju na TV-u, tim pre sto od shaderskih efekata mozes primetiti samo dim i eventualno neki bumpmapping bez mnogo detalja...

Zavisi koji TV, ako je HDTV plasma ekran...Mhhmm 😛

Somilic je napisao(la):
Ma liku sta se glupiras kakav 3DMark za PS2/3 jesi li ti citav.Kao prvo nema razloga da se radi 3DMark jer su sve platforme PS3 platforme iste i ne znam sta ce da dobiju sa 3DMArkom zivotati 😡

Ma liku sta se glupiras kakav 3DMark za PS2/3 jesi li ti citav.Kao prvo nema razloga da se radi 3DMark jer su sve platforme PS3 platforme iste i ne znam sta ce da dobiju sa 3DMArkom zivotati
sta se primas !!! zar ne divis da je dlu !!!

aha 😉

Eljudi a sta vi radite ovde mislim ova prepucavanja svako ima sta ima (prema svecu i tropar kaze nas narod)
Sto ne sedite doma i igrate se malo skupljate cure i tako to ?

Ajd dok se vi ovde raspravljate ja cu da iznesem rezultate....

3DMark05 - 5631 marks
Sliku kacim cim dodjem kuci 😀

Uuuuu, dobra ti masina... svidza mi se! 😉

Naravno, izuzev cinjenice da je ponesto od svega toga napravio ASUSTek... :d:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno