Šta je novo?

Izađi na crtu: Benchmark forum vs. Benchmark redakcija

Ako ste voljni sledece nedelje popodne, pa da napravite ekipu za izlazak na crtu :p

Moze, samo dajte koji dan, mora se uzme slobodno s posla :)

Na mene ne racunajte u tom slucaju. Kao sto sam napisao ranije - samo krajem meseca bih mogao.

U svakom slucaju, za F1 tim bih izabrao neke od sledecih clanova:
peja
fingon82
umart
Erik011
ivicanikolic34
Ovi ljudi su takodje dosta pomagali u podforumu Sta da kupim od...?
Bilo koja trojica da se izaberu, bio bi pokriven svaki cenovni rang - od prosecnog plitkog srpskog dzepa gde 10 evra znaci za bolju komponentu pa do enthusiast platformi. Ne bih sumnjao u njihovu konfiguraciju. :D

Erik, umart i jos jedan. Odazovi(te) se. :D

Sto se mene tice moze i krajem meseca, cak mi i vise odgovara, ali kazem svakako se odazivam kad god bude trebalo, samo da znam koji dan unapred :)

kadgod,ali je meni rodjus na vidovdan a i tradicionalno se pije rujno vino i vrti prasence taj dan,pa ako moz' se izbegne taj dan a i verovatno uzrocnoposledicno koji dan posle... :)

Drugari, prolazi nam vreme...kako stojite sledece nedelje sa obavezama, dva popodneva nam trebaju? Ne mora dan za danom ali hajde da konkretizujemo, nismo babe

ja ful slobodan sledece,racunam da se poslepodne podrazumeva?

Meni je malo problem da uhvatim oba radna dana zbog posla, mogu jedan radni + jedan dan weekenda. Po zelji naravno sto se tice koji je to dan.

Moze naravno jedan radni dan, recimo eto sreda - cetvrtak, a da drugi dan bude subota...

Bilo bi dobro da do sutra imamo konacnu trojku da bi znali velicine majica koje bi napravili za forum ekipu (za redakciju znamo)

I odmah da najavimo, da se spremite za borbu u lakoj kategoriji, ma sta to znacilo :D

cetvrtak-subota, bombona sto se mene tice :)

Ja kao pravi fanboy nosim iskljucivo Asus majice, tako da sto se mene tice ne morate :D

gotov plejof do tad,tako da mogu sigurno.tek sad vidim da si svakako napisao "dva popodneva" tako da count me in ako trebam.vec vidim neki apu vs i3 i grafa na akciji betl. :) nisam fanboj nicega,ako se ne racuna LEPI. :)

Nadam se da će biti nekog livestream-a :D

Шта је ово, нико неће да се дружи? :)
Ајде ако се нико од ових предложених не јави, можете рачунати на мене као трећег.

Izgleda da ne :d

Sta bi ?

Sent from ass

Vuk40 obavezno, ostala dvojica Umart i DeRadicci.
Ne pobogu, dajte ljudima neku sansu...zamisli nekog ko je odabrao napajanje samo zato sto je najteze i vitla ga oko glave. :d
Odabrana ekipa je odlicna Erik011, Umart i DeRadicci.

Jeste, ekipica mala, ali odabrana, :smoke:
mislim da su se i slozili da ucestvuju u 'dvoboj', samo hrabro i ce ih razbijemo......:smack:

Pa ja stvarno ne znam sta mi treba vise da uradimo...dogovaramo se ko mlada koja hoce da se udaje ili nece, i to traje, traje, traje...

Ideja je na stolu, nigde nismo pobegli, hocemo da pravimo naravno sve ovo...ali ovaj ne moze sada, drugi moze krajem meseca, treci ce se pridruziti ako ovo, ako ono...

Dajte trojku, kazite odgovaraju nam ti i ti termini i onda organizujemo. Jednostavno nemamo konkretnu informaciju, glupo je da vas molimo, lepo smo pozvali i bili prilicno jasni

da,ponovim,do 24tog sam u bg-u i mogu bilo koje popodne.

da,ponovim,do 24tog sam u bg-u i mogu bilo koje popodne.

Trebace nam dva popodneva, takva je prica koju hocemo da napravimo. Evo ja predlazem sledeci utorak i cetvrtak, ako ste saglasni

Ja sam se vec usaglasio za danas i subotu, tako da ono nije bilo vrdanja. I umart je rekao moze bilo kada...

Moze utorak + cetvrtak sledeci takodje.

Ja ne mogu sledeci utorak i cetvrtak.

Pored Erika i umarta, jos su predlozeni peja, ivicanikolic34, fingon82.
Tako da ako se niko ne odazove (kao sto do sada nisu), ustupam mesto GiBo2pac-u koji se sam dobrovoljno javio da bi ucestvovao. :)

Poslednja izmena:
Sta da pisem kada se ne uklapam do 24.06. kao vas dvojica...odmah otpadam. :D

Krajem meseca samo, od 28.06. do bilo kada kasnije.

Што се мене тиче, могао бих следећи уторак и четвртак.
Али да се све сигурно договори у наредна 2 дана, да бих могао да се организујем...

Nazad
Vrh Dno